Radio Simplu

Ozana Barabancea merge la sală pentru a se întreține. Cântăreața a pozat în bustieră, cu abdomenul la vedere

GALERIE FOTO (3)

Ozana Barabancea a impresionat! După ce a slăbit 60 de kilograme, cântăreața a pozat în bustieră, chiar în timp ce făcea antrenamente la sala de fitness. Este într-o formă de invidiat pentru care a muncit din greu!

A urcat pe masa de operație de mai multe ori de-a lungul anilor, fie pentru a-și micșora stomacul, fie pentru a elimina surplusul de piele în urma operației, sau pentru a-și ajusta bustul. Ozana Barabancea a ajuns acum de nerecunoscut.

A slăbit 60 de kilograme, are o talie de invidiat și poartă mărime mică la haine! Cântăreața a făcut și face în continuare eforturi pentru a se menține în formă. Tocmai de accea merge regulat la sală. Se antrenează alături de trainer, ține și un regim alimentar. Este atentă la stilul ei de viață!

Recent, vedeta s-a pozat la sală, acolo unde a uimit. Este cu abdomenul la vedere, căci poartă o bustieră. Se pare că e mândră de trupul ei pentru care ani de zile a depus eforturi colosale.

La un moment dat, Ozana Barabancea a dezvăluit că a fost tăiată circular de către medic la nivelul abdomenului: „Eu mental încă mă văd grasă. A fost greu şi acum. Au fost scoase 5 kilograme de grăsime din zona abdomenului şi a fost îndepărtată pielea care a rămas în urma operaţiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare şi pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fiţoasă. Vreau să fiu sănătoasă, să-mi pot susţine concertele pentru copiii şi elevii mei. Urmează alte două operaţii. Vreau să-mi ridic sânii şi să-mi retuşez picioarele”, mărturisea vedeta în septembrie 2018.

Ozana Barabancea a pozat în costum de baie după ce a slăbit peste 60 de kilograme

Iată că vremurile în care se jena cu felul în care arată au trecut, iar acum este mândră de corpul ei, de kilogramele pe care le are. Chiar dacă a trecut prin operații și intervenții dificile, Ozana Barabancea are zâmbetul pe buze și este mulțumită de ea atăt spiritual, cât și fizic.