Radio Simplu

Daminescu și Iordăchioaie îi apară pe Similiea și Fuego: Vă calc în picioare!

Adrian Daminescu a refuzat o rețea de socializare de supărare pentru cei care fac glume pe seama Angelei Similea și Fuego. Artistul a aruncat cuvinte grele la adresa fanilor care nu îi respectă cei doi și se țin de răutați prin diverse medii de comunicare.

“Voi aţi auzit la radio, de obicei dimineaţa, când omu’ e mai sincer, cum fac unii tiriplici mişto crunt de Fuego, Hruşcă, Spătaru sau Similea?”

“Păi bine, măi haimanalelor, când o să creaţi voi măcar o umbră de emoţie în sufletul unui om (în afară de mă-ta sau de tac-tu), atunci să vă gândiţi dacă e cazul să scoateţi vreun sunet! Şi atunci… aveti grijă că vă calc în picioare dacă vă prind! Panarame ordinare!!!”, a încheiat Iordăchioae. „Bravo!”, a reacţionat Mirabela Dauer, amică cu Iordăchioae.

Cum i-a apărat un cântăreț celebru pe Fuego şi pe Angela Similea: „Este vremea să se termine odată cu astfel de atitudini”
“Or să piară pe limba lor până la urmă. Este vremea să se termine odată cu astfel de atitudini şi experimări în direct la adresa unor oameni care chiar îşi văd de treabă. Au în spate mulţi ani de studiu, de trudă în folosul culturii, educaţiei şi bunului simţ. Aceste atribute trebuiesc apărate mai mult decât niciodată”, a postat un alt cântăreţ, Adrian Daminescu.