Radio Simplu

Îți aduci aminte de Ruthie Camden din „În al 7-lea cer”? Cum arată acum actrița?

GALERIE FOTO (2)

”În al 7-lea cer” a fost unul dintre serialele de succes, difuzate de posturile românești la începutul anilor 2000. Timp de 11 ani, românii au îndrăgit personajele și s-au obișnuit să le intre în casă, săptămână de săptămână. De aceea, mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat în toți aceștia ani de la încheierea serialului cu îndrăgiții actori.

Ei bine, despre interpretul lui Eric Camden știm deja că a recunoscut că a agresat sexual mai multe minore, fiind, ulterior, sancționat pentru pedofilie. Dar ce s-a întâmplat, de exemplu, cu mezina familiei Camden, Ruthie? Ei bine, pe nume Mackenzie Rosman, actrița a încheiat treburile cu actoria și s-a orientat către o altă carieră.

Avea doar 7 ani când a primit rolul lui Ruthie. Și deși interpretarea rolului a fost una magistrală, iar cariera de actriță părea de viitor, Mackenzie Rosman a decis să dispară de pe micile ecrane odată ce contractul ”În al 7-lea cer” a expirat. E drept, a mai avut mici încercări actoricești, dar nimic nu s-a mai ridicat la nivelul aceluia.

Așa se face că acum, la cei 29 de ani, Mackenzie s-a transformat într-o tânără extrem de sexy, atuuri de care s-a folosit pentru a-și construi o carieră în modelling. Aceasta a realizat mai multe pictoriale sexy, fiind model de lenjerie intimă. În prezent, nu se mai știu detalii despre actriță ori viața ei privată.