Radio Simplu

IRINA RIMES A VORBIT DESPRE DIAGNOSTICUL CRUNT PUS DE MEDICI: “PROBLEMELE MELE SUNT DE NATURĂ GINECOLOGICĂ”

GALERIE FOTO (5)

Irina Rimes a fost externată, după ce a fost supusă unei operații delicate chiar în ultima zi a lui 2019, și, la scurt timp după ce a ajuns acasă, ea a vorbit despre diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii. Vedeta de la Pro TV a făcut mărturii sfâșietoare despre tot ce a pățit de când a ajuns la spital, dar și despre retrospectiva anului trecut.

Irina Rimes, transformată de boală: “Umflată la față, vânată pe sub ochi și…”
Irina Rimes a fost copleșită de numărul mare de masaje primite atât public, dar și în privat după ce a vorbit despre cele patru zile de spitalizare la Elias, în București. Provocată de mai mulți internauți să dezvăluie diagnosticul pe care medicii i l-au pus, mai ales că mesajul ei după externare a fost însoțit de o imagine în care apar organele sexuale interne ale femeii, ea a răspuns tranșant că nu își dorește să facă nimic public.

Citește și: Irina Rimes, primele imagini din spital. Cum a fost surprinsă vedeta Pro TV în urmă cu puțin timp

“Nu doresc să dezvălui istoricul problemelor mele de sănătate, mai ales că sunt de natură ginecologică. Unele lucruri trebuie să rămână private”, a scris talentata cântăreață într-un comentariu la postarea ei de pe Instagram, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Citește și: Irina Rimes, păzită de mama ei și de frate pe patul de spital! Declarații în premieră despre diagnostic, după ce a fost internată cu hemoragie la Elias

Inna, Delia și Lino Golden sunt doar câteva dintre celebritățile care i-au lăsat gânduri pozitive la mesajul cutremurător postat seara trecută.

“Sănătate multă! Și am fost operată de endometrioză tot de dr Filipescu, un doctor extraordinar”, “Sănătate și multe binecuvântări! Dumnezeu are grijă de oamenii minunați! ????❤”, “Însănătoşire grabnică dulcinee, mereu să fii cu zâmbetul pe buze, mereu razele de soare să îți călăuzească paşii în viață. iar acel dram de noroc să te însoțească pretutindeni (Îmi cer scuze dacă am îndrăznit să fiu obraznic pentru faptul că am scris «dulcinee», însă, aşa am simțit să aştern pe această pagină virtuală şi aşa eşti «Tu», de fapt ????). Cu respect din Israel, Sorin ????????????????” sunt doar trei dintre comentariile lăsate de fani la postarea juratei de la “Vocea României”.

Irina Rimeș, o artistă foarte talentată de peste Prut care a cucerit inimile Românilor
“(…). Nu sunt doar o adolescentă care s-a trezit peste noapte vedetă. Am stat ani întregi în studio, unde am muncit, m-am pregătit. Eu am fost în Republica Moldvova- eu îmi doream să merg la un concurs la mine, în ţara natală. M-am rugat la Dumnezeu ca să ajung acolo şi să devin cunoscută. Acolo am cunoscut mulţi oameni care m-au ajutat să vin aici. Eu doar cântam înainte, de vreo doi ani. Piesa Andrei «Sunt puternică» e scrisă de mine. Eu mi-am descoperit talentul de a compune acum doi ani, când eram într-o situaţie financiară foarte grea. Aşa că am început să scriu piese şi să le vând artiştilor din Republica Moldova. «Visele» e singura piesă de pe album la care am lucrat, dar nu am scris-o eu. (…) Nu, eu sunt o fată de la ţară, părinţii mei sunt oameni simpli – am crescut la ţară cu văcuţe, cu puişori (…) La 14 ani am mers la liceu, facultatea am făcut-o în Chişinău. (…) Au fost momente în care nu am avut bani deloc. Eu nu am suferit din dragoste, eu pur şi simplu m-am îndrăgostit. (…)”, a declarat Irina Rimeș în cadrul unui interviu oferit în primăvara anului 2017 la “Răi da’ buni”.

Citește și: Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei. Motivul pentru care vedeta Pro TV i-a “stalkerit” pe Internet

Irina Rimeș, pe numele din buletin Irina Remesh, s-a născut pe 16 octombrie 1991 și e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. În 2012, Irina Rimes a participat la “Fabrica de staruri”, show transmis de TVR, aşa că nu e străină de televiziune. Ea a venit în România în 2013 şi a cântat sub numele de IRRA. Proiectul nu a mers şi solista s-a relansat în 2016 şi a devenit vedetă peste noapte, datorită hit-ului “Visele”. Printre melodiile cunoscute pe care le-a lansat se numără: “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Cosmos”, “My Favourite Man”, “Iubirea noastră mută”, “Octombrie Roșu”, “Beau”. Tânăra artistă şi-a deschis și o casă de producţie, Quantum Music, acolo unde colaborează cu mai multe nume din muzica românească şi unde îi poate lansa pe viitorii ei elevi de la “Vocea României”.