Radio Simplu

Suferința ascunsă a lui Feli Donose. Fratele ei a murit: „Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş”

Feli Donose este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Mereu cu zâmbetul pe față și într-o formă de invidiat, puțini sunt cei care știu despre drama trăită de aceasta, în urmă cu câțiva ani.

„Nu multă lume ştie că eu am avut un frăţior mic pe care Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni. Nici nu ştiu unde e şi foarte bine că nu ştiu că mă apucă plânsul, că e întuneric, deci e bine că nu te văd…’ a spus Feli, despre pierderea ei, potrivit Spynews.

A devenit mamă în 2018
Feli a avut o copilărie fericită alături de părinții și frații săi mai mari, deși nu a crescut într-o familie cu mari posibilități materiale. Părinții au divorțat când avea 14 ani, în același ani pierzându-și bunica, de care îi este dor și azi.

La începutul anului 2018, Feli și-a pierdut și tatăl cu care avea o legătură specială, în ciuda faptului că la un moment dat nu și-au vorbit vreme de șase ani. Extrem de discretă cu viața personală, Feli a uimit pe toată lumea în primăvara lui 2018, când a anunțat că este însărcinată.

Despre tatăl fetiței pe nume Nora Luna, artista nu a dat extrem de multe detalii, dar se pare că este vorba despre un tânăr care nu lucrează în showbiz. Stabilit de trei ani în afară, Cătălin s-a mutat în România recent, pentru a fi alături de iubita sa. Feli Donose a născut o fetiţă perfect sănătoasă pe data de 21 noiembrie 2018.