Radio Simplu

Ce a făcut Oana Zăvoranu, după ce a recunoscut că i-a scris un mesaj lui Pepe

Oana Zavoranu pare mai hotărâtă ca oricând să încheie războiul cu fostul soț, Pepe. Anul 2020 a venit cu noi începuturi pentru actrița din serialul ‘Sacrificiul’.

Ce a făcut Oana Zăvoranu, după ce a recunoscut că i-a scris un mesaj lui Pepe
După ani întregi de procese și acuzații grave, bruneta a decis să se împace cu fostul ei partener și i-a trimis un mesaj de sărbători.

De Crăciun, Oana Zăvoranu i-a transmis un mesaj prietenesc lui Pepe, în care i-a urat fericire alături de familia lui. Deși Pepe nu i-a răspuns, Oana a declarat că nu asta este important, ci faptul că ea a îngropat securea războiului cu artistul.

În plus, ea a mai dezvăluit că, în urmă cu mulți ani, a dorit să îl despartă pe Pepe de soția lui, Raluca Pastramă, pentru că îl ura enorm.

În prezent, Oana Zăvoranu a recunoscut că nu vrea să se mai certe și vrea să facă pace cu ea însăși. De altfel, bruneta a transmis un mesaj emoționant în noaptea de Revelion.

Vedeta a publicat pe Instagram o fotografie alături de soțul ei, Alex Ashraf, la care a scris un mesaj optimist.

‘Suntem puternici împreună, ne iubim, suntem frumoși și sănătoși, iar asta e tot ce contează… ce e mai bun abia acum începe pentru noi doi 🥰 Așteptăm anul nou cu tot ce are el mai frumos să ne ofere. Vă dorim fericire, dragoste, sănătate și să se împlinească tot ce vă puneți în minte. A….și liniște sufletească, știu că sună puțin stereotip, dar contează mai mult decât vă imaginați. Love, Oana & Alex ♥️’, a transmis Oana Zăvoranu.