Radio Simplu

INCIDENT ORIBIL ÎN SATU MARE! UN BĂRBAT FĂRĂ ADĂPOST A ÎNJUNGHIAT UN TÂNĂR ÎN PLINĂ STRADĂ. UCIGAȘUL AVEA ANTECEDENTE, FUSESE RIDICAT DE 75 ORI DE CĂTRE AUTORITĂȚI

O crimă oribilă a fost comisă pe străzile din Satu Mare, de către un bărbat, în vârstă de 34 de ani, fără adăpost. Acesta a înjunghiat un tânăr. Întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Crima a fost comisă în Piața Libertății din municipiul Satu Mare. Potrivit presasm.ro, un apel la 112 a fost efectuat ieri, 29 august, în jurul orei 22:30, martorii precizând că un tânăr a fost înjunghiat. Totul s-a întâmplat extrem de rapid. Un grup de tineri ar fi încercat să treacă pe lângă o persoană cunoscută ca fiind fără adăpost, iar aceasta le-ar fi blocat calea.

Un tânăr de 29 de ani i-ar fi cerut agresorului să îi lase să treacă, moment în care, din senin, acesta ar fi scos un obiect ascuțit și l-ar fi înjunghiat pe tânăr, după care a fugit, relatează presasm.ro.

„S-a legat de victimă și de prietena lui. Criminalul l-a împuns cu cuțitul atât de rapid, că săracul tânăr nici nu a realizat pe moment ce i s-a întâmplat. Nici noi nu am văzut cuțitul. După vreo cinci secunde a exclamat că l-a înjunghiat, apoi s-a albit tot la față și a căzut la pământ”, a declarat un martor pentru Presa Satu Mare.

Angajatul unei pizzerii din imediata apropiere, care cunoștea tehnic de prim-ajutor, a încercat să vină în ajutorul victimei, însă nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

„Am văzut că tânărul a căzut la pământ și am mers imediat să îi dau primul ajutor. Am fost nevoit să rup hainele de pe el pentru a vedea de unde sângerează. Era împuns în zona inimii. Am făcut tot ce am putut până când a venit Ambulanța. Nu am putut să dorm toată noaptea din cauza imaginilor care mi-au rămas în minte”, a spus tânărul.

Fusese ridicat de pe stradă de 75 de ori

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 34 de ani, care și-a recunoscut faptele în fața polițiștilor și a procurorilor.

Se pare că agresorul nu este le prima abatere. Acesta este un cunoscut al poliției. A mai fost ridicat de pe stradă de 75 de ori în ultimii 10 ani, a fost amendat, dar nu și-a plătit amenzile. Zece amenzi a primit bărbatul doar în acest an, conform sursei citate.