Radio Simplu

Incepuse sa intarzie la munca, iar pana la urma seful a luat-o la rost si i-a spus sa nu se mai repete. a doua zi a chemat-o afara ca sa vorbeasca ceva cu ea. Femeia a crezut ca va fi concediata si a inceput sa planga: „Va rog, am copii, nu ma dati afara!”. Ce i-a spus directorul

Femeia din imaginea alaturata a avut parte de o experienta pe care, probabil, nu o va uita niciodata.

Veronica era angajata la un camin pentru ingrijirea persoanelor neajutorate. Ultimii ani fusesera extrem de grei pentru ea! Luptase cu cancerul, insa nu s-a plans niciodata si nu a lipsit nici macar o zi de la munca.

Ajunsese insa sa intarzie aproape in fiecare dimineata, iar la un moment dat seful i-a atras atentia sa nu mai faca acest lucru. Veronica si-a cerut scuze si si-a motivat intarzierile prin faptul ca nu are masina.

A doua zi patronul i-a spus sa iasa afara impreuna cu ea, ca sa aiba o discutie. Femeia incepuse sa planga si se gandea la ce e mai rau: la faptul ca o sa fie concediata.

A ramas insa socata cand seful i-a spus sa priveasca in departare: acolo o astepta o masina, pe care barbatul o cumparase pentru ea. „Stiu ca ti-a fost greu, sper ca acest mic cadou din partea mea sa te ajute. Vreau sa stii ca te apreciez foarte mult!”, i-a spus el.

Aşteptarea a luat sfârşit. Cum se numeşte noua emisiune a Gabrielei Cristea şi când va începe
Fanii Gabrielei Cristea o pot revedea foarte curând pe frumoasa prezentatoare într-un nou show de zile mari, „Te iubesc de nu te vezi”, doar la Antena Stars.

Avem noi detalii despre noua emisiune a Gabrielei Cristea. Îndrăgita prezentatoare urmează să apară curând pe micul ecran cu o nouă producţie care, cu siguranţă, va fi un succes.

Noua emisiune se va numi „Te iubesc de nu te vezi” şi va fi, aşa cum ne-a obişnuit Gabriela Cristea, o emisiune despre dragoste.

Emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” va fi transformată într-un dating show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.

Noua emisiune prezentată de Gabriela Cristea, „Te iubesc de nu te vezi”, va purtea fi urmărită în curând doar pe Antena Stars.

Gabriela Cristea este foarte entuziasmată de revenirea pe micul ecran cu emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” şi a transmis un mesaj fanilor ei, în urmă cu câteva zile, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă.

Spun , dar pentru mine nu este muncă. Atunci când faci cu plăcere ceea ce faci, nu poţi considera că munceşti. Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii de care îmi este foarte foarte dor.

Le spun să stea pe Antena Stars pentru că le-am pregătit o emisiune foarte tare şi sunt convinsă că le va plăcea” a declarat Gabriela Cristea despre noua sa emisiune „Te iubesc de nu te vezi” în exclusivitate pentru Spynews.ro