Radio Simplu

Inca sufera dupa divort! Cristina Spatar nu a petrecut Craciunul alaturi de copiii ei. Orice mama ar suferi… Cum s-a pozat fostul sot, Alin Ionescu, alaturi de iubita lui tinerica, langa brad

GALERIE FOTO (2)

Sărbătorile nu au fost întocmai uşoare pentru Cristina Spătar. De când a divorţat de Alin Ionescu, aceasta e nevoită să împartă custodia copiilor cu el. Astel, Crăciunul acesta, micuţii au mers în vila tatălui lor şi au petrecut sărbătorile alături de părinte, de actuala soţie a acestuia şi de fratele lor vitreg.

Larisa Ionescu, actuala soţie a lui Alin Ionescu, a publicat în mediul online o imagine de familie în care apar şi copiii Cristinei Spătar. În fotografie e poate observa că Alin Ionescu împodobeşte bradul, iar copiii mari se uită cu drag la părintele lor. Larisa atrage şi ea privirile, are o rochie scurtă, cu picioarele la vedere. Şi-a revenit rapid după naşterea de acum aproximativ două săptămâni.

Ea a şi declarat cum se înţelege cu copiii Cristinei Spătar: „Suntem cu toţii o familie. Avem grijă unii de alţii, iar lucrurile decurg perfect cu cei mici.”

Se pare că celebra cântăreaţă a stat departe de copiii ei de Crăciun, de sărbători. În schimb, ea l-ar fi avut alături pe iubit, bărbatul cu care se iubeşte de câteva luni de zile.