Radio Simplu

SUMA INCREDIBILĂ PE CARE ABI TALENT A PLĂTIT-O PENTRU O PERECHE DE ADIDAȘI. COSTĂ MAI MULT DECÂT O MAȘINĂ SECOND-HAND!

Abi Talent a devenit un personaj extrem de prezent în peisajul showbiz-ului autohton. După lansarea piesei „Papuci Gucci”, care a strâns peste 23 de milioane de vizualizări, a avut o ascensiune fulminantă, adunând pe zi ce trece din ce în ce mai mulți fani.

În conformitate cu melodia ce l-a făcut celebru, Abi se mândrește cu o colecție impresionantă de încălțăminte. Doar o singură pereche de sneakerși ai artistului, de la celebra firma Gucci, costă mai mult decât o mașină second-hand. Cântărețul a investit aproximativ 1000 $ pe o singură pereche de încălțăminte.

Acești sneakerși nu sunt singura piesă scumpă din garderoba artistului, el fiind recunoscut pentru stilul opulent de a se îmbracă.

Pe lângă performanțele artistice, Abi Talent a reușit să țină prima pagină a publicațiilor de scandal prin conflictele constante pe care le-a avut cum mai multe persoane celebre, printre care se numără și Alex Velea sau Selly.

Cine este Abi Talent?
Numele real a lui Abi Talent este Alberto Panțic și vine din Buzău, dintr-o familie cu renume local. Tatăl său, Julien a avut câteva probleme cu lege din cauza unor confruntări cu clanurile tigănești și a unor acuzații într-un dosar de falsificare de bani.

Abi a renunțat la școală după terminarea clasei a VIII-a, însă asta nu l-a oprit, a devenit star peste noapte, iar acum adună mii de oameni la concertele sale, în urma cărora reușește să câștige aproximativ 4000 de euro, pe concert.

Sursa:Cancan.ro