Radio Simplu

Ioana Ginghină are un nou iubit, la numai 6 luni de la divorț! Ce spune actrița despre cel care i-a furat inima, dar și despre relația cu fostul soț

Ioana Ginghină a avut un an foarte greu: a trecut printr-un divorț după 12 ani de căsnicie și după ce a încercat din răsputeri să îl țină pe Alexandru Papadopol lângă ea. Acum soarele a răsărit și pe strada ei și se pare că actrița este din nou într-o relație!

Ioana Ginghină are un nou iubit, la numai 6 luni de la divorț
Ioana a decis în primul rând să își schimbe aspectul fizic și a slăbit foarte mult, după cum chiar ea a declarat cu ceva timp în urmă. Deși a muncit mult la căsnicia ei și a făcut tot posibilul ca aceasta să nu se destrame, Ioana nu mai regretă tot ce s-a întâmplat. Totul a fost spre bine, mai ales că acum dragostea îi surâde din nou.

Deși nu a spus exact despre cine este vorba, Ioana a declarat în cadrul unei emisiuni tv că un nou bărbat este prezent în viața ei, iar asta o face foarte fericită. Ea a povestit că și-a petrecut sărbătorile de iarnă cu familia, dar și cu un prieten bun care locuiește în Oradea. Se pare că bărbatul tinde să îi devină iubit, după cum a vorbit actrița despre el.

Am fost răcită, iar el a avut grijă de mine. Cu flori și cu atenție un bărbat mă poate cuceri. Este frumos să știi că ai pe cineva acolo care are grijă de tine atunci când ai nevoie’, a declarat Ioana Ginghină într-o emisiune tv.

Întrebată dacă are o nouă relație cu acest bărbat, Ioana Ginghină a preferat să fie discretă și a spus doar ”O să vedem ce va fi”.

Actrița a vorbit și despre situația dintre ea și fostul soț. Se pare ca acum cei doi se înțeleg mult mai bine și au lăsat toate resentimentele deoparte. Se ocupă împreună de creșterea fiicei lor și Ioana a declarat că este foarte fericită cu viața ei de acum.