Radio Simplu

Iluzionista cu aspect infricosator face numere de magie

A speriat juriul și publicul cu apariția ei înfricoșătoare de fiecare dată, dar iluzionista indoneziană a câștigat concursul. Numerele sale de magie au făcut pielea de găină unei lumi întregi

Una dintre cele mai înfricoșătoare perfomanțe din cadrul concursurilor de talent, The Sacred Riana a fost câștigătoarea concursului Asia Are Talent. Venită din Indonezia, iluzionista de 25 de ani cu părul lung, negru, cu fața care i se mișca într-un mod ciudat, și fără să vorbească prea mult, aceasta a avut apariția unei persoane posedate ca parte din personajul ei.

În prima audiție în fața juriului, The Sacred Riana de-abia dacă a scos două vorbe în fața juriului în timp ce a efectuat un truc cu cărți de joc.

După ce a ghicit cartea aleasă de unul dintre jurați, Riana a uimit toți jurații și publicul aduci când a fost capabilă să arate la cameră o fotografie în care aceasta s-a poziționat în spatele unui jurat.

Pentru ultima sa performanță, Riana s-a folosit de prezența a patru persoane din public, dar și de unul dintre jurați pentru a reuși, încă o dată, să uimească pe toată lumea. Iluzionista a promis publicului că va dezvălui care este cea mai mare frică a juratului până la sfârșit. Acesta a acceptat provocarea împreună cu celelalte patru persoane.

Pe scenă, lucrurile au escaladat destul de repede, mai ales că Riana s-a folosit de multe obiecte de recuzită, făcându-le să se miște doar cu puterea minții. A ținut o prelegere scurtă și a speriat oamenii din jur și mai tare. Este o persoană care nu vorbește foarte mult, dar atunci când îi auzi vocea, aproape că ți se face pielea de găină.
Atunci când a venit vremea, juratul Park a recunoscut că cea mai mare teamă a sa era nefericirea, și, spre uimirea tuturor juraților și a publicului, Riana a dezvăluit răspunsul scris pe o bucată de lemn câteva momemte mai târziu.

Membri juriului au aplaudat-o pe iluzionistă la scenă deschisă, dar au recunoscut că au fost total speriați de modul acesteia de a performa, fiind terifiați de elementul de supranaturalului. Singurul răspuns pe care l-a dat Riana atunci când a văzut aclamările publicului a fost – suntem fericiți- de ce vorbea la plural?

Pentru trucul ei final, Riana a reușit să facă un număr care chiar a întrecut orice așteptări. Ca și câștigătoare a concursului în urma votului publicului, aceasta a câștigat suma de 100.000 de dolari. Managerul său, Mr. Vernon, a vorbit în numele ei spunând că Riana a fost surprinsă că a câștigat. S-a înscris la emisiune pentru că voia să împărtățească numărul său cu alți oameni. Oamenii au iubit-o pentru că nu au văzut niciodată magicieni ca ea.

Așadar, Riana a reușit să câștige sezonul doi al emisiunii Asia Are Talent, dar a reușit să uluiască și publicul emisiunii America Are Talent. Fata indoneziană care este cunoscută pentru apariția sa fantomatică și mișcările dramatice, a reușit să facă pe toată lumea să o urmărească cu răsuflarea tăiată.

Unul dintre jurați i-a denumit numărul ca fiind magic, altul a susținut că este cel mai original număr de iluzionism pe care l-a văzut. Cowell, cel mai dur membru al juriului, i-a spus că nu este impresionat și că ar trebui să se uite la mai multe desene animate de la Disney.