Radio Simplu

IL MAI ȚINEȚI MINTE PE TRANSSEXUALUL NAOMI MOLDOVAN? CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ ACUM, LA 42 DE ANI

După ce în urmă cu cinci s-a înscris la preselecțiile Eurovision, ajungând chiar până în finala selecției naționale, transexualul Naomi a plecat definitiv din România și nimeni nu a mai auzit de el!

Pe nunele lui adevărat Florin Moldovan, transexualul Naomi a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani, în România, după ce a început să apară pe la show-uri mondene.De asemenea, el a rămas în memoria publicului din România sub amprenta numeroaselor scandaluri în care a fost implicat de-a lungul timpului.

Acesta ar fi fost și motivul pentru care a decis să plece din țară, încercând să-și piardă urma și să practice, zic unii, activității mai mult sau mai puțin ortodoxe. Naomi s-a stabilit în primă fază în Germania, ca apoi să plece în Elveția, unde s-a și stabilit. +

Transsexualul Naomi, artist, actor și compozitor, după cum se descrie el însuși, a susținut că așa se ferește de răutățile din România și de numeroasele scandaluri în care mai mereu a fost implicată. Ultima oară, în 2016, Naomi Moldovan a fost dată afară din emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, după un schimb de replici acide. De atunci, nu a mai fost văzut.