Radio Simplu

ALEXIA ERAM ȘI-A PRINS PĂRINȚII ÎN TIMP CE FĂCEAU DRAGOSTE. REACȚIA ANDREEI ESCA ATUNCI CÂND A AUZIT

Alexia Eram și-a provocat mama să facă un episod de vlog împreună, unde au răspuns împreună la câteva întrebări picante. Printre acestea se numără și: “Am/n-am auzit părinții mei când făceau dragoste”, iar reacția prezentatoarei Andreea Esca, dar și a fiicei sale sunt savuroase.

Alexia Eram și-a prins părinții în timp ce făceau dragoste
Alexia Eram și Andreea Esca au făcut un vlog care a avut ca subiect testul “Am/N-am”, iar filmarea a fost făcută publică pe contul de YouTube al fiicei vedetei. “Am/N-am o judecat o persoană pe care nu o cunoșteam”, “Am/N-am folosit periuța de dinți a altcuiva”, “Am/N-am făcut baie în mare sau într-o piscină dezbrăcată”, sun trei dintre întrebările la care cele două vedete au răspuns afirmativ.

Citește și: Andreea Esca, declarație spumoasă după ce fiica ei s-a lansat în muzică: “Asta a fost prima mea întrebare după ce am văzut clipul”

Pentru “Am/N-am căutat numele meu pe Google”, Alexia Eram a spus: “Am… în fiecare zi… aproape”, iar mama ei: “N-am”.

Provocată să răspundă sincer la: “Am/N-am folosit imaginea mea pentru a ieși dintr-o încurcătură”, fiica prezentatoarei a mărturisit: “N-am”, iar Andreea Esca a dezvăluit: “Am”.

Citește și: Mario Fresh a spus cum face amor cu Alexia Eram. Ce îi place fiicei celebrei Andreea Esca de la Pro TV

Spre finalul vlogului a venit cea mai intimă întrebare: “Am/n-am auzit părinții mei când făceau dragoste” și atât mama, cât și fiica au răspuns afirmativ.

“Am”, a spus Alexia Eram.

“Ou… ce?!” a fost prima reacție a prezentatoarei Andreea Esca.

“Da”, a subliniat frumoasa fiică a vedetei.