Radio Simplu

Ce face și cum arată acum Adriana Nicolae, femeia suspectată că ar avea un copil cu Ștefan Bănică Jr.

Vă mai aduceți aminte de Adriana Nicolae, femeia cu care se specula că Ștefan Bănică Jr. ar fi avut un copil. Ei bine, aceasta este total diferită, față de momentul în care Andreea Marin a pus-o la punct în mod public.

În urmă cu aproape 7 ani, presa românească a fost zguduită de declarațiile neașteptate ale Adrianei Nicolae. Aceasta a spus că este însărcinată, iar tatăl copilului ei este un actor celebru, iar numele lui conține Junior. La vremea respectivă, toată lumea a concluzionat că tatăl bebelușului este Ștefan Bănică Jr. ‘Nu pot să vă spun cine este tatăl, deoarece este o persoană importantă. Pot spune doar că este un actor cunoscut şi are în componenţa numelui Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior’, a declarat Adriana, în exclusivitate pentru Libertatea, în urmă cu 7 ani.

În anul 2012, Andreea Marin era soția lui Ștefan Bănică Jr. și a fost foarte deranjată de speculații apărute în presă. La un moment dat, Andreea Marin și Adriana Nicolae au dat nas în nas la un eveniment monden, unde vedeta a pus-o la punct pe femeie cu care se zvonea că soțul ei ar fi avut un copil. Fosta prezentatoare de la ‘Surprize, surprize’ a întrebat-o pe Adriana Nicolae, în fața tuturor, dacă este adevărat că Ștefan Bănică Jr. este tatăl copilului ei.

‘Așa că, Adriana, cu aceeași eleganță care mă caracterizează întrucât este o prostie, care s-a tot vehiculat prin presă, din punctul meu de vedere o să te rog să spui, o dată pentru totdeauna. Soțul meu este tatăl copilului tău? Da sau nu?’, a întrebat-o Andreea Bănică pe Adriana Nicolae.

Preț de câteva secunde, Adriana Nicolae a rămas fără suflare, pentru că nu se aștepta nicio secundă să-i fie adresată această întrebare. ‘Din respect pentru fetița mea și pentru familia mea, o să încerc să nu dau curs acestor lucruri spuse de presă’, a fost răspunsul pe care femeia l-a dat. Nici până în prezent Adriana Nicolae nu a lămurit cine este tatăl copilului, iar totul a rămas un mister.

Adriana Nicolae nu mai are silueta pe care o avea în urmă cu câțiva ani și se pare că a mai luat câteva kilograme în plus. Aceasta a debutat în showbiz ca dansatoare la emisiunea ‘Surprize, surprize’, prezentată chiar de Andreea Marin. Este absolventă a UNATC și joacă în piese de teatru și seriale de televiziune. Ca instructor de fitness, Adriana Nicolae a participat la numeroase competiții naționale și internaționale.