Radio Simplu

Gabriela Cristea și-a umplut casa de camere video. Se întoarce la TV, dar nu-i va scăpa nimic din ce se-ntâmplă cu fetele ei

Peste câteva zile, la 7 luni după ce a devenit pentru a doua oară mamă, Gabriela Cristea se întoarce la TV. I s-a dat pe mână emisiunea “Like a star!” de la Antena Stars și nu putea să rateze proiectul, însă s-a asigurat că nici din ce se întâmplă acasă cât lipsește ea nu va rata nimic.

Libertatea: Gabriela, luni revii pe micul ecran. Te simți pregătită? Gabriela Cristea: Absolut! Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune. Trebuie să recunosc că viața ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinți pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piața media. Am toată susținerea soțului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment.
– În grija cui lași fetițele? – În prima fază, se va ocupa Tavi de ele, o să mai vină și soacra mea să îl ajute din când în când și încercăm să găsim o bonă pentru Victoria. Nu ne dorim încă să o dăm la grădiniță, din pricina bolilor, și nu ne temem doar pentru ea, ci și pentru că ar putea să ia și Iris, iar ea e prea mică. Eu voi fi la curent cu tot și toate prin intermediul camerelor de supraveghere. Sunt montate peste tot. Chiar și când vine soacra mea la noi și suntem plecați, dacă e ceva ce nu știe să facă sau îmi cere ajutorul pentru ceva, eu intru, mă uit pe camere și o pot ghida imediat. Ne sunt de un real folos. Ce să mai zic de bonă, care, hai să fim cinstiți, până la proba contrarie, e un om străin care vine la tine în casă și stă cu copiii tăi… Nu poți avea încredere oarbă într-o asemenea situație.

Continuarea pe libertatea.ro