Radio Simplu

Patrick Duffy, de nerecunoscut. Cum arată acum Bobby din serialul Dallas

GALERIE FOTO (2)

Patrick Duffy, actorul care i-a dat viață celui mai iubit personaj din serialul american Dallas, Bobby Ewing, a ajuns de nerecunoscut. A îmbătrânit parcă peste noapte după drama prin care a trecut anul trecut.

Au trecut mai bine de 25 de ani de când s-au încheiat filmările la Dallas, dar Patrick Duffy, actorul ca l-a interpretat pe Bobby Ewing, a rămas în inimile fanilor și fiecare apariție a sa este primită cu entuziasm de public. A fost poate cel mai îndrăgit actor din serialul american, nu doar prin modul în care arăta, ci și prin caracterul blând al personajului său.

Patrick Duffy și-a pierdut soția anul trecut

Actorul, în vârstă de 69 de ani, și-a pierdut soția anul trecut, iar suferința a lăsat urme adânci pe chipul lui. Patrick Duffy a slăbit foarte mult și a albit complet. Fanii au fost surprinși de look-ul actorului, dar Patrick Duffy le-a zâmbit cald și le-a dat autografe, semn că farmecul lui nu a fost afectat de trecerea anilor. Patrick Duffy și Carlyn Rosser, o fostă balerină cu 10 ani mai în vârstă decât el, erau căsătoriți din anul 1974 și au avut împreună doi copii, Padraig Terence şi Connor Frederick, și patru nepoţi. Chiar dacă în presa internațională s-a zvonit faptul că soția sa este grav bolnavă, actorul a păstrat tăcerea și s-a retras din viața publică pentru o vreme.

Adevărul a ieșit totuși la iveală: Carlyn Rosser a murit la începutul anului 2017 și a fost înmormântată în secret de către familie. Câteva luni mai târziu, Patrick Duffy a scris un mesaj pe contul lui de Twitter, dezvăluindu-le fanilor drama prin care trece: „ „În această zi, acum șase luni, inima mea s-a oprit. Încă mai trăiesc pentru că asta a fost dorința ei. Vom fi împreună pentru totdeauna. Îți multumesc pentru toată iubirea și grija”. Tragedia s-a întâmplat la doar patru ani de când actorul câștigase bătălia cu o boală cumplită: cancerul de piele.