Radio Simplu

Îl mai știi pe ”Mitch” din Baywatch? Cum arată actorul aflat la vârsta pensiei?

GALERIE FOTO (3)

Toate femeile îl doreau și suspinau după el! Și nici nu era de mirare, căci David Hasselhoff era un bărbat bine, care făcea furori în șortul roșu, pe plajă, în serialul fenomen ”Baywatch”. De atunci, însă, lucrurile s-au mai schimbat, iar actorul principal a ajuns la onorabila vârstă de 66 de ani.

Au trecut fix 18 ani de la difuzarea ultimului episod al celebrului serial ”Baywatch”, timp în care toate actorii din distribuție au suferit, evident, transformări fizice considerabile. Nu și David Hasselhoff, cel care îi dădea viață pe micile ecrane lui Mitch Buchannon. Cumva, actorul a reușit să fenteze trecerea timpului și să-și păstreze trupul sculptat și chipul chipeș. Desigur, câteva riduri de expresie și-au făcut loc pe chipul actorului, însă nimic care să ne strice amintirea cu el, alergând pe plajă, în postura salvamarului.

mai 2019

Cariera profesională

Deși Baywatch a fost o imensă rampă de lansare, cariera lui The Hoff n-a mai cunoscut un asemenea succes precum în celebrul care l-a făcut celebru. Are, însă, peste 80 de producții cinematografice în palmares, fiind unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood. Cele mai recente proiecte ale lui sunt ”Power Play” și „Kung Fury 2”, ambele în post-producție.

Viața amoroasă

The Hoff s-a iubit cu multe femei frumoase, însă i-au făcut viața imposibilă. A divorțat de două femei și a ajuns la altar, cu cea de-a treia, anul trecut. Hayley Roberts a reușit să-l convingă să spună ”Da” a treia oară în fața ofițerului de stare civilă, renunțând la statutul de burlac după mai bine de 13 ani. Actorul are 2 copii, din mariajele anterioare.

Loading...