Radio Simplu

Iancu Sterp, surprins acasă la Elena Ionescu în miez de noapte. Apropieri „suspecte” între cei doi foști concurenți de la Survivor România

Iancu Sterp și Elena Ionescu de la Survivor România sunt din ce în ce mai apropiați. Fostul războinic i-a făzut o vizită fostei faimoase chiar la ea acasă.

Fanii competiției Survivor România au rămas șocați când au văzut că Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor, este din ce în ce mai apropiată de Iancu Sterp, fostul coleg de emisiune, alături de care a ajuns în marea finală. Noaptea trecută, Iancu a fost surprins acasă la Elena.

Iancu Sterp, surprins acasă la Elena Ionescu în miez de noapte. Apropieri „suspecte” între cei doi foști concurenți de la Survivor România

Cei doi au petrecut împreună, alături de Culiță Sterp și Alexandru Bobicioiu, iar în filmările pe care cei doi le-au urcat pe conturile de Instagram, se poate observa o ușoară apropiere între ei.

Fanii s-au dus imediat cu gândul că ar putea fi ceva mai mult între ei. Rămâne de văzut. Cert este că Elena și Iancu au legat o prietenie strânsă după Survivor România și se vizitează.

Elena: Ce cauți, mă, la mine acasă?

Iancu: Am venit să îți mănânc mâncarea

Iancu: După ce mi-a furat trofeul de sub nas, acum îmi cântă melodia

Elena: Ți-l mai arăt din când în când dacă vrei

Iancu: Mi-l arăți și mie, te rog?

Elena: Ține-te, bravo. Dar ține-o mai pe rap așa. Poate te învață fratele tău