Radio Simplu

Horoscop săptămânal 16 – 19 august 2018

Se anunță un final de săptămână în care mai multe zodii vor avea de furcă

Săptămâna 13 – 19 august 2018 este marcată de două evenimente astrologice importante. Pe data de 13 august, Marte, planeta acțiunii și a războiului, va tranzita în mișcare retrogradă zodia Capricorn, aspect care se desfășoară până pe 27 august.

De asemenena, în ultima zi a perioadei analizate, pe data de 19 august, Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor, își va relua mersul direct prin Leu. La modul general, săptămâna 13 – 19 august 2018 aduce chef de socializare, poftă de distracții și mai multă bună dispoziție.

Horoscop săptămânal Berbec: 13 – 19 august 2018

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu un nivel scăzut de energie, însă se redresează spre weekend când sunt așteptați să participe la evenimente sociale, pe care, este recomandat să nu le evite.

Nativii trebuie să se odihnească mai mult, iar la muncă se cere mai multă atenție și prudență în îndepliniea sarcinilor, cu atât mai mult cu cât revenirea planetei Mercur în mers direct le deblochează proiectele profesionale.

Horoscop săptămânal Taur: 13 – 19 august 2018

Cei născuți în zodia Taur vor începe săptămâna cu o serie de sarcini pe care le vor rezolva cu succes, iar superiorii le pot propune noi proiecte, însă sunt sfătuiți să analizeze situația la rece și să ia decizia doar dacă sunt mulțumiți din punct de vedere financiar.

Revenirea în mers direct a planetei Mercur le aduce nativilor ocazia de a rezolva o problemă care ține de locuință și căreia până acum nu-i găseau soluție sau le aduce ocaziasă se împace cu un membru al familiei cu care s-au aflat în conflict până acum.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 – 19 august 2018

Prima parte a săptămânii este amprentată de discuții în contradictoriu la locul de muncă și conflictele cu colegii nu sunt excluse.

Spre finele săptămânii, nativii trebuie să se odihnească și să se relaxeze mai mult deoarece nu vor fi în cele mai bune toane, iar starea generală de sănătate poate fi afectată.

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, abia din data de 19 august, atunci când Mercur, întocmai guvernatorul lor, își revine în mers direct, poate începe o perioada mai liniștită, deoarece vor gândi mai clar și vor comunica mai eficient cu cei din jur.

Horoscop săptămânal Rac: 13 – 19 august 2018

Cei născuți în zodia Rac trebuie să acorde o atenție deosebită sănătății, cel puțin în prima parte a săptămânii când virozele și infecțiile și-ar putea face simțită prezenta pe un fond imunitar slăbit.

Prietenii vor primi toată atenția nativilor în weekend, când sunt posibile deplasări sau ieșiri cu grupul.

Nu este recomandat să-și ignore partenerul de cuplu în această perioadă, ba chiar este indicat să-i ceară sfatul dacă fac investiții financiare importante, care privesc bugetul familiei.

Revenirea în mers direct a planetei Mercur le poate aduce o îmbunătățire a situației financare, iar nativii Rac pot avea ocazia să semneze contracte profitabile.

Horoscop săptămânal Leu: 13 – 19 august 2018

Cei născuți în zodia Leu pot începe săptămâna cu conflicte legate de partener, iar cel mai probabil acestea vor avea o bază sexuală sau vor fi legate de intimitatea cuplului.

Din punctul de vedere al sănătății se va observa o ameliorare a stării generale, însă este recomandată prudență, în special dacă se schimbă mediul, fusul orar sau alimentația.

Revenirea în mers direct a planetei Mercur întocmai prin zodia Leu, le aduce nativilor abilități deosebite de comunicare, iar cei care-și doresc schimbarea locului de muncă, acum ar putea lua o decizie bună și benefică pentru viitor. De asemenea, este momentul renegicierilor salariale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 – 19 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor, în special dacă există afecțiuni cardiovasculare cu care se confruntă.

Nativii trebuie să elimine stresul și stările tensionante. Dialogul cu colegii de muncă, dar și cu partenerul de cuplu poate fi unul greoi toată săptămâna, iar zona financiară devine sensibilă către weekend, când investițiile și cheltuielile ar trebui făcute cu mare atenție.

Mercur, întocmai guvernatorul lor, finalizează pe 19 august mișcarea retrogradă și încheie capitolul autoanalizezi și introspeției la care i-a supus pe nativi.

Horoscop săptămânal Balanță: 13 – 19 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să-și consolideze relația cu partenerul de cuplu, în special către finele săptămânii, când deciziile le vor lua împreună și vor lupta pentru atingerea unui țel comun. Stare de sănătate ușor fragilă la început de săptămână, însă rădăcinile pot fi mai mult emoționale decât fizice.

Revenirea în mers direct a planetei Mercur îi ajută pe nativi să gândească mult mai clar, mai logic și să ia decizii înțelepte.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 – 19 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu preocupări legate de acte, contracte, moșteniri, procese, însă nu este momentul să se clarifice situația.

Nativii vor avea tendința să cheltuie excesiv în această perioadă, fapt ce le-ar putea aduce dispute cu partenerul de cuplu care nu este încântat de inconștiența acestora la capitolul finanțe.

Revenirea în mers direct a planetei Mercur le poate aduce șansa de a se concretiza un contract de muncă sau de a demara un proiect care să le îmbunătățească veniturile pe viitor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 – 19 august 2018

Dacă începutul de săptămână îi ține în tensiune pe cei născuți în zodia Săgetător în tot ceea ce privește zona partenerială, fie că vorbim de persoana iubită, fie de partenerul de afaceri, situația pare să reintre în normal odată cu revenirea în mers direct a planetei Mercur.

Nativii sunt sfătuiți să nu facă excese alimentare către finalul perioadei analizate. În weekend, nativii pot primi niște bani sub formă de cadou și își pot satisface o plăcere personală, un moft.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 – 19 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot întâmpina unele greutăți, obstacole în finalizarea unor sarcini la locul de muncă, aspect conturat la început de săptămână.

Cu toate acestea, dacă evită cheltuielile semnificative, nativii pot simți o redresare, o îmbunătățire a situației financiare, aspect conturat puternic odată cu revenirea în mers direct a planetei Mercur.

Atmosfera în familie, în cuplu poate fi tensionată începând cu a doua jumătate a săptămânii, iar conflictele cu pertenerul pot degenera.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 – 19 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu discuții, tachinări și reproșuri în cuplu, iar situația se poate amplifica inclusiv la locul de muncă sau în relațiile cu colaboratorii și partenerii de afaceri.

Aspectul se va relaxa și totul va redeveni la normal în zona partenerială odată cu revenirea în mers direct a planetei Mercur.

Către finele săptămânii, nativi pot deveni mai sensibili fizic și mai emotivi și se pot lăsa afectați de discuții banale sau situații fără importanță.

Horoscop săptămânal Pești: 13 – 19 august 2018

Cei născuți în zodia Pești pot începe săptămâna cu disconfort organic accentuat de stres și de o alimentație dezechilibrată.

La locul de muncă se cere prudență și atenție deoarece unele situații pot deveni încurcate și epuizante.

Revenirea în mers direct a planetei Mercur le îmbunătățește semnificativ capacitatea de comunicare a nativilor cu cei din jur, în special cu partenerul de cuplu, iar aceștia pot începe cursuri de perfecționare profesională sau pot primi oferte de schimbare a locului de muncă.