Radio Simplu

Horoscop 16 august 2018. O zi destul de dificilă pentru mai multe zodii

Horoscop 16 august 2018. Astrele ne anunță că va fi o zi destul de dificila pentru unele zodii, mai ales la locul de muncă. Iată horosocopul pentru fiecare zodie.

Berbec

La locul de muncă sau în afaceri s-ar putea să fiți nevoit să va modificați programul din cauza unor evenimente neprevăzute.

În a două parte a zilei, un prieten este dispus să va ajute să clarificați o neînțelegere cu persoană iubita, apărută din cauza unor bârfe. Va sfătuim să aveți răbdare, fiindcă totul poate reveni la normal în scurt timp.

Ar fi bine să nu ignorați sfaturile celor apropiați doar din dorința de a va afirmă independența.

Taur

Se pare că aveți o zi agitată, cu multe probleme de rezolvat, atât acasă, cât și în plan profesional. Vă recomandăm să va stapaniti tendința de a deveni irascibil, fiindcă riscăți să provocați certuri cu cei din jur.

În relațiile cu familia și cu partenerul de viață, ar fi bine să fiți cât mai diplomat și să nu încercați să va impuneți punctul de vedere. Dacă doriți să discutați chestiuni delicate, va sfătuim să mai așteptați câteva zile.

Gemeni

La locul de muncă sau în afaceri, sunteți plin de energie și aveți posibilitatea să duceți la bun sfârșit o lucrare începută mai demult.

Dacă vi se propune o colaborare, să nu va grăbiți să o refuzați. Ar fi bine să va consultați cu o persoană cu experiență.

Dacă nu sunteți atent, există riscul să declansati o ceartă în familie, care poate avea consecințe serioase pe termen lung.

Rac

În plan profesional s-ar putea să fiți nevoit să faceți eforturi pentru a recupera întârzierea unei lucrări importante, dar puteți conta pe sprijinul colegilor.

În relațiile cu cei dragi, să nu va manifestați starea de iritare cauzată de dificultățile profesionale, pentru că riscăți să tensionați atmosfera.

Partenerul de viață v-ar putea cere sfatul într-o chestiune delicată. Încercați să fiți înțelegător și să dați dovadă de răbdare!

Leu

În prima parte a zilei aveți tendința să fiți nemulțumit de atitudinea celor din jur și riscăți să deveniți impulsiv.

După-amiază este posibil să primiți o suma de bani de la o persoană apropiată.

S-ar putea că partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare pe care vi-l doriți. Că să evitați o ceartă, să nu luați nicio decizie azi.

Fecioară

La locul de muncă sau în afaceri, un eveniment neprevăzut v-ar putea împiedică să finalizați la timp o lucrare. Puteți să apelați la ajutorul colegilor.

Chiar dacă va preocupă anumite probleme profesionale sau de afaceri, discutarea lor în familie riscă să tensioneze inutil atmosfera.

Să acordați mai multă atenție persoanei iubite și să încercați să îi arătați mai multă tandrețe.

Balanță

La locul de muncă și în afaceri sunteți în formă excelență și aveți posibilitatea să rezolvați chestiuni importante, care nu suportă amânare.

În a două parte a zilei, dorința dumneavoastră de libertate riscă să fie înțeleasă greșit de persoană iubita și să ducă la o deteriorare a relațiilor.

Va recomandăm să petreceți mai mult timp împreună cu cei dragi

Scorpion

În viață sentimentală ar putea surveni o schimbare neașteptată și interesantă.

Înainte de amiază este posibil să faceți cunoștință cu o persoană care va captează atenția din prima clipă. Va recomandăm să va abțineți de la decizii sau inițiative îndrăznețe.

Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unui prieten.

Săgetător

S-ar putea să fiți nemulțumit de atmosfera creată la locul de muncă de un coleg. Nu este momentul să ripostati, pentru că riscul de a declanșa un scandal este considerabil.

Azi este de evitat orice fel de speculație și să nu va lăsăți implicat în controverse sau discuții aprinse.

În plan personal, dorința dumneavoastră de a avea mai multă libertate de mișcare ar putea să fie interpretată greșit și să ducă la o răcire a relațiilor cu prietenii.

Capricorn

Este posibil să aveți o controversă cu persoană iubita din cauza unei neînțelegeri. Încercati să lămuriți lucrurile cu calm și răbdare.

În a două parte a zilei este posibil să aveți de făcut mai multe drumuri scurte pentru a rezolva probleme profesionale sau de afaceri.

Este de preferat să evitați speculațiile financiare, pentru că riscul de pierdere este foarte mare.

Vărsător

Dacă plecați într-o călătorie, puteți să fiți optimist: aveți șanse mari că totul să decurgă conform planurilor și să nu aveți suprize neplăcute.

Relațiile cu prietenii ar trebui să fie foarte bune, dar este posibil să aveți o confruntare cu partenerul de viață dacă refuzați ajutorul unei rude.

Va sfătuim să dați dovadă de mai multă diplomație și să ascultați opiniile celor din jur.

Pești

Este posibil să aveți probleme la locul de muncă sau în afaceri dacă nu respectați condițiile în care trebuie realizată o anumită lucrare.

Având în vedere efectele imprevizibile ale contextului astral de azi, amânați tranzacțiile financiare și deciziile importante în afaceri.

Pentru a evita neînțelegerile și tensionarea atmosferei în familie, ar fi bine să comunicați mai mult cu partenerul de viață.