Radio Simplu

Horoscop septembrie 2018

Această lună, în care mulți își schimbă stilul de viață, nu este foarte simplu. Septembrie este o lună înșelătoare.

Din cauza influenței Soarelui în Fecioară, nu vei putea lupta cu starea de nervozitate la începutul lunii septembrie. Vei avea un declin în ceea ce privește ambițiile tale.

Ordinea și lucrurile sistematice te vor liniști în aceste zile.Cu toate acestea, în a doua jumătate a lunii, nu te vei abține de la nimic.

Venus se intersectează cu Scorpionul și aduce o energie pozitivă în zona intimă și erotică. Prin urmare, s-ar putea chiar să fim atrași de subiecte interzise. Dar ai grijă, totul ar trebui să fie cu moderație.

Conform horoscopului pe Septembrie 2018, lumea va fi demotivată. Dar nu trebuie să te panichezi. Este important să nu uiți că toate problemele vor dispărea și că această perioadă este una temporară.

Concentrează-te pe ceea ce te face fericit și te relaxează. Este important să rămâi calm în Septembrie.

Berbec septembrie Horoscop 2018

Septembrie aduce o energie pozitivă pentru Berbec. Chiar dacă această lună este foarte bună pentru dragoste, nu uita de familie și prieteni.

Timpul liber poate fi folosit, de exemplu, pentru a-ți îmbunătăți starea fizică. În gospodăria ta, ordinea și organizarea vor fi foarte importante pentru tine. Vei încerca să eviți problemele.

Taur septembrie Horoscop 2018

Fiecare Taur se poate aștepta la relații armonioase în septembrie. Astrele arată în mod clar că, în special în familie, starea de spirit bună va fi dominantă.

Prin urmare, avantajele acestei perioade pot fi utilizate atunci când trebuie să rezolvi probleme mai grave, precum și cțnd îți planifici viitorul. Dacă totuți ești nervos, cel mai bine te vei liniști dacă faci ceva lucru manual

Gemeni septembrie Horoscop 2018

Astrele arată că relațiile vor continua să meargă bine în septembrie. Vei avea parte de armonie în cuplu. Vă veți înțelege doar din priviri. De asemenea, Gemenii se pot aștepta la o perioadă stabilă în carieră.

Nu ești amenințat de nicio problemă. Prin urmare, îți poți petrece timpul liber cu familia. Află dacă toată lumea este bine.

Rac septembrie Horoscop 2018

Venirea lunii septembrie înseamnă o perioadă pozitivă pentru Rac. Partenerul tău și relațiile familiale vor fi armonioase, nu trebuie să te îngrijorezi să porți conversații serioase cu aceștia.

Vor înțelege. Cu toate acestea, dacă au nevoie de ceva timp să se gândească la ele, acordă-le acest lucru. Nu îi poți respinge.

Leu septembrie Horoscop 2018

În septembrie, poziția astrelor se va schimba încă o dată și, prin urmare, Leul este înaintea unei perioade pozitive din nou.

Nu uita să mulțumești în mod corespunzător celor care ți-au dat o mână de ajutor și să returnezi favoarea cât de repede posibil. Acum vei avea și timp să te odihnești. La urma urmei, o meriți.

Fecioară septembrie Horoscop 2018

În septembrie, cel mai bine te vei simți în compania prietenilor sau a partenerului. Niciunei Fecioare nu-i place să fie singură în această perioadă

Când vei fi singur îți vor veni în minte gânduri sumbre. Acestea vor dispărea când vei fi înconjurat de oameni. De asemenea, ar trebui să acorzi atenție sănătății tale, este foarte importantă, așa că nu o neglija.

Balanță septembrie Horoscop 2018

Persoana care va apărea recent în jurul tău, ar putea să te păcălească. Poate că nu vezi acest lucru, sau poate că această persoană se poartă cu tine așa în mod intenționat.

În septembrie, vei fi încrezător, astfel încât îi vei putea oferi o lecție potențialului farsor. Pentru Balanță, această experiență va fi foarte valoroasă, pentru că vor învăța din ea.

Scorpion septembrie Horoscop 2018

Septembrie va aduce evenimente vieții personale a Scorpionilor. Din păcate, nu va fi o perioadă pozitivă. Armonia dintre tine și partenerul tău a dispărut, deci e posibil să ai parte de un argument.

Chiar dacă ai tendința să fii temperamental, ar trebui să încerci să te calmezi. Doar așa vei putea salva situația.

Săgetător septembrie Horoscop 2018

În Septembrie, te poți aștepta la o energie pozitivă în domeniul relațiilor. Mulți Săgetători singuri ar trebui să țină ochii deschiși.

Conform horoscopului, ai o șansă să cunoști sufletul tău pereche. În jurul tău, vei avea mulți parteneri potențiali. Deci alege cu grijă și nu te lăsa afectat de aparențe.

Capricorn septembrie Horoscop 2018

Când vine vorba de viața personală, fiecare Capricorn se poate aștepta la evenimente interesante. Influența lui Venus va aprinde pasiunea în tine. Vei fi atras de fructul interzis în Septembrie.

Asta îți va aduce multe aventuri și experiențe noi, dar și probleme. Sentimentele tale vor fi foarte intense în această perioadă.

Vărsător septembrie Horoscop 2018

Septembrie va fi serios în ceea ce privește viața personală. Iubirea inițială a Vărsătorilor a trecut, dar asta nu înseamnă că relația e fără rost. Chiar din contră.

Doar relațiile care au trecut acest tip de test pot fi ferme și pe termen lung. Relaxează-te și nu te stresa

Pești septembrie Horoscop 2018

Datorită influenței lui Venus, Peștii vor acorda o mare importanță relațiilor în septembrie. Ești dispus să faci orice pentru ca acestea să fie în armonie și pozitivi.

Relațiile romantice vor decurge normal, dar e posibil să aveți probleme în familie. Nu veți putea evita o ceartă. Din fericire, ambele părți vor realiza repede că nu a fost necesar.