Radio Simplu

Horoscop pentru anul 2020. Mihai Voropchievici a descifrat destinele. Cei născuți pe aceste date au un an colosal

A apărut primul horoscop pentru anul 2020, realizat de numerologul Mihai Voropchievici după zodiacul italian. Voropchievici are vești extraordinare pentru noi. Horoscopul de mai jos este realizat pentru anul care urmează în funcție de data nașterii.

Horoscop pentru anul 2020, după data nașterii

Cei născuți pe 1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31 ale lunii au parte la anul de o mulțime de provocări. Se vor schimba multe în viața lor mai ales din punct de vedere amoros. Unii se pot căsători. O parte dintre cei născuți la aceste date se întorc la matcă, adică la familie, iar unii chiar vor face tot posibilul să își întemeieze una.

Cei născuți pe 2, 7, 12, 17, 22 sau 27 ale lunii au un an bestial din toate punctele de vedere. Social, lucrurile se vor schimba în foarte bine, iar din punct de vedere financiar va fi anul în care vor da lovitura. Nu doar că le vor ieși toate planurile așa cum le propun, dar se vor bucura și de foarte multă susținere.

Un an bun pentru persoanele născute pe 5, 10 sau 15 ale lunii

Cei născuți pe 3, 8, 13, 18, 23 sau 28 ale lunii își asume greșelile comise în anii anteriori și se poate spune că se vindecă din punct de vedere spiritual. Vor avea loc schimbări în bine și pentru ei, spune Mihai Voropchievici.

Cei născuți pe 4, 9, 14, 19, 24 sau 29 ale lunii au un an susținut de eforturile de a-și schimba situația profesională în bine. Lucrurile iau întorsături excepționale pentru acești nativi. Vor întemeia, de asemenea, relații temeinice la anul.

Cei născuți pe 5, 10, 15, 20, 25 sau 30 ale lunii au parte de un an minunat, un an în care toate visele lor devin realitate. Trebuie să iasă din tipare, să facă schimbările scontate, să se redreseze, iar prima parte a anului va fi excelentă pentru asta.