Radio Simplu

Horoscop lunar DRAGOSTE APRILIE 2020. Mai multa energie in relatii

Horoscop lunar dragoste APRILIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna APRILIE se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

Horoscop lunar DRAGOSTE APRILIE 2020 pentru BERBEC

Incearca sa scapi de stresul care iti impovareaza viata de zi cu zi si te indeparteaza de cei dragi. Lasa totul deoparte si incearca sa imbunatatesti relatia cu partenerul si cu familia. Planetele te vor ajuta sa gandesti mai matur sis a gasesti o modalitate de a-ti remedia aceste probleme. Daca esti singur, incearca sa socializezi mai mult in mediul online. Iti vei extinde cercul de cunoscuti pe care, apoi ii poti cunoaste si in realitate.

Horoscop lunar DRAGOSTE APRILIE 2020 pentru TAUR

Pot aparea niste fluctuatii in viata amoroasa si o stare de instabilitate, dar ai tot timpul din lume ca sa remediezi acesta problema. Partenerul iti poate face niste destainuiri care te vor soca, dar nu opri liniile de comunicare. Vei vedea o imbunatatire a atmosferei dintre voi. Fii mai calm si conciliant, iar rezultatele se vor vedea. Daca esti singur, nu te stresa. Sfarsitul lunii iti poate aduce eliberarea de care simti atat de multa nevoie! Ai rabdare si pastreaza-ti optimismul!

Horoscop lunar DRAGOSTE APRILIE 2020 pentru GEMENI

Planetele iti vor oferi impulsul necesar sa pui lucrurile in ordine in relatia ta de cuplu. Te poti apropia de partener, prin momente de dragost si tandrete. Pana la sfarsitul lunii, vei simti si mai mult senzualitatea si pasiunea dintre tine si partener. Este un moment prielnic sa-i spui ce ai pe suflet, sa rezolvati fiecare lucru neinteles intre voi. Daca esti singur, nu astepta ca lucrurile sa ti se intample. Participa tu la implinirea lor. Da-i un mesaj persoanei pe care o placi. Pot iesi conversatii placute care sa mai alunge monotonia.

Horoscop lunar DRAGOSTE APRILIE 2020 pentru RAC

Esti optimist in ceea ce priveste relatia ta de cuplu. Petreci mai mult timp cu partenerul, va spuneti pasurile, sporeste intimitatea si cresc pasiunea si senzualitatea. Partenerul este incantat si iti va raspunde cu aceasi moneda. Relatia va cunoaste un nou start si va inflori. Planificati viitorul dupa ce va trece si aceasta situatie. Daca esti singur, nu-ti fie frica sa-i spui persoanei pe care o placi ce simti. Trimite-i un mesaj si vezi ce iese din asta.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU TOATE ZODIILE PE SFATULPARINTILOR.RO