Radio Simplu

NOU! Horoscop TAROT ZILNIC MARTI 31 MARTIE 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop tarot zilnic BERBEC

9 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza confortul, fericirea, dorintele implinite, satisfactia. Daca iti apare aceasta carte inversata iti transmite mesajul ca trebuie sa fii atent la bani, la imprumuturi. Fa tot posibilul sa nu ramai cu datorii. De asemenea, poate insemna un semnal de avertizare cu privire la cineva care poate abuza de increderea ta, de bunele tale intentii. Nu te increde in toate promisiunile.

Horoscop tarot zilnic TAUR

Cavalerul de pentagrame

Cavalerul de pentagrame este un individ angajat care va duce ireprosabil la indeplinire orice comanda primita. Totusi, el va ignora tot ce este in jurul tau, ceea ce inseamna ca va fi concentrat asupra bunurilor materiale in detrimentul tuturor celorlalte elemente care compun viata. Cavalerul este foarte eficient in munca sa, orice sarcina i s-ar da. Insa ii lispeste inspiratia, lumina.

Horoscop tarot zilnic GEMENI

Justitia

Ceva gresit din trecut este pe cale sa se indrepte astazi. A venit timpul sa se faca dreptate. Acorda o mare atentie cuvintelor pe care le spui, pentru a nu face rau celorlalti. Nu trebuie sa ii multumesti pe toti, insa nici nu este corect sa folosesti un vocabular brutal.

Horoscop tarot zilnic RAC

Valetul de cupe

Daca studiezi, poti privi situatiile cu simtul umorului. Creativitatea te ajuta sa dezvolti o idee in ceva concret. Daca esti implicat intr-o relatie, acest card aduce un mesaj legat de romantism, fertilitate. Comunicarea in casa si in familie trebuie sa fie la cote ridicate.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro