Radio Simplu

NOU! Horoscop TAROT ZILNIC MARTI 24 MARTIE 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop tarot zilnic BERBEC

6 de bate

Se intrevede o victorie. Daca ai fost implicat intr-un conflict, se anunta un castig de cauza. Poti sa te astepti la vesti bune in cariera. Ti se poate implini un vis, te inscrii la un curs de dezvoltare personala la care doreai sa participi de multa vreme. Sau poate iei un examen pentru care ai invatat foarte mult. Eforturile sunt rasplatite.

Horoscop tarot zilnic TAUR

5 de spade

Pot fi situatii in care ai nevoie de forta fizica pentru a reusi. Se poate anunta o pierdere, poate te simti ranit in orgoliu sau simti ca iti este stirbita suprematia, autoritatea intr-un anumit domeniu. Chiar daca ai pierdut o batalie, tine cont de faptul ca razboiul nu s-a terminat inca. Redreseaza-te!

Horoscop tarot zilnic GEMENI
4 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza meditatia, contemplarea, apatia, reevaluarea. Daca iti apare inversata, ea anunta ca urmeaza o perioada de claritate mentala. Daca ai amanat cateva decizii importante din cauza nesigurantei, acum se schimba totul. Stii ce vrei si pornesti in obtinerea lui. Calea ti-e deschisa!

Horoscop tarot zilnic RAC

6 de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. Daca iti apare inversata transmite mesajul ca te gandesti cu nostalgie la ceva. Rememorezi amintiri frumoase din trecut. Dar, totusi, nu iti face foarte bine sa traiesti in trecut. Revino la prezent!

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro