Radio Simplu

Horoscop karmic pentru anul 2020. Gemenii și Balanțele fac schimbări în viața personală

FANATIK îți prezintă cel mai nou horoscop karmic, cele pentru anul 2020. Gemenii și Balanțele vor face schimbări extrem de importante în viața personală, în sensul că sunt nevoiți să se decidă cu privire la evoluția relațiilor pe care le au cu apropiații, fie că sunt rude sau persoana iubită.

Horoscop karmic pentru anul 2020 pentru fiecare zodie
Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) vor avea un an plin de evenimente. Gemenii vor face schimbări importante din punct de vedere emoțional. Își vor da seama unde anume au greșit și cum trebuie să se raporteze la persoanele din jur, în special la persoana iubită. Același lucru este valabil și pentru Balanțe, care trebuie să fie mai comunicative, mai deschise cu cei din jur. Vărsătorii vor avea un an important din punct de vedere karmic. Vor fi puși în tot felul de ipostaze favorabile din punct de vedere relațional.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au un an foarte interesant. Cu excepția Peștilor, pentru care se anunță o perioadă complicată, mai ales în prima jumătate a anului, Racii și Scorpionii vor avea parte de câteva câștiguri fundamentale, de salturi calitative în existența lor.

An glorios pentru Săgetători
Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au un an glorios, în special Leii și Săgetătorii. Berbecii au niște bătăi de cap în a doua parte a anului din cauza felului în care își gestionează finanțele. Se pot trezi cu tot felul de probleme peste cap, motiv pentru care sunt rugați să fie prevăzători. Leii sunt pe trend ascendent din punct de vedere profesional, iar Săgetătorii își vindecă răni mai vechi.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au la dispoziție un an 2020 în care pot pierde totul sau pot câștiga totul. Fecioarele și Taurii sunt cel mai bine poziționați din punct de vedere astrologic. Anul 2020 va fi, cel puțin pentru Tauri, benefic ascensiunii profesionale, iar pentru Fecioare unul extraordinar dacă își propun să călătorească mai mult. Capricornii trebuie să fie foarte atenți ce pariuri fac, ce riscuri își asumă. Se pot trezi fără nimic.