Radio Simplu

Trucul simplu prin care poti sa atragi bogatia in casa

Precum sistemului filozofic de armonizare a tuturor – Feng Shui, aceasta planta va va aduce in casa bunastare materiala si vibratii pozitive, ea atragand banii asemenea unui magnet.

Numele acestei plante uimitoare este crassula sau copacul banilor . La maturitate, ea are ramuri lemnoase groase si frunze netede, lucioase si carnoase. Frunzele au culoare verde, asemenea pietrei de jad. Lastarii noi au culoarea frunzelor, dar dupa un timp, capata textura si culoare lemnoasa.

Planta va creste in ritm galopant daca o plantati intr-un vas mai mare, nefiind o planta care necesita o ingrijire deosebita. Pentru dezvoltare optima, plasati planta intr-un loc foarte luminos si insorit. Dupa ce ati udat-o, asteptati ca solul sa se usuce, inainte de a o face din nou. Pe timpul iernii este suficient sa pastrati solul umed.

Conform acestei vechi tehnici chinezesti, ar trebui sa plasati planta in partea de nord a locuintei, in dreapta fata de intrarea in casa.

Crassula sporeste pozitivitatea mentala a locuitorilor casei, precum si capacitatile fizice ale acestora.

Capacitatea plantei de a atrage banii se datoreaza energiei vibrante si bine inradacinate, vizibile in mladitele nou aparute.