Radio Simplu

Acest baietel din Mioveni vinde chibrituri la colt de strada. „Cere 50 de bani pe cutie. Avea in cutiuta 7 lei si traieste cu speranta ca va strange cei 400 lei pentru”. Incredibil ce vrea sa-si cumpere cu cei 400 de lei

Caz tulburator in Mioveni, acolo unde un baietel vinde chibrituri la colt de strada. Cei care l-au vazut au ramas impresionati de povestea lui de viata, iar intamplarea a fost facuta publica pe o retea de socializare, starnind comentarii pro si contra.

Baietelul din Mioveni isi doreste foarte mult… un laptop, asa ca doreste sa stranga 400 de lei pentru a-l achizitiona. S-a gandit ca, vanzand cutii de chibrituri – isi va indeplini acest vis, iar pe pagina de Facebook a grupului ”Esti din Iasi” a aparut un mesaj referitor la el si la povestea sa. Atunci cand a fost fotografiat, baietelul reusise sa stranga… 7 lei.

”Acest baietel vindea chibrituri pe strada cu 0,5 bani ca sa stranga bani pentru a cumpara un laptop… avea in cutiuta 7 lei si traieste cu speranta ca va strange cei 400 lei pentru achizitionarea laptopului… Baiatul este din Mioveni”, consemneaza respectivul mesaj.

”Bravo lui ca nu fura!”

Bineinteles, reactiile internautilor nu au intarziat sa apara.

”Da chiar! De ce nu punem toti bani maxim 5 lei. La cati sunt pe aici se va strange o suma astfel incat sa-i cumparam laptop. Il duce cineva care il cunoaste pe baiat, sa posteze si o poza cu baiatul si laptopul si gata!