Radio Simplu

Boala cruntă de care suferea Will Smith! Nici măcar el nu a știut! Medicii au intervenit de urgență

Will Smith este unul dintre cei mai iubiți actori din lume. Acesta are milioane de fani în întreaga lume, iar în ultima perioadă el s-a dedicat și vlogg-ului său, reușind să strângă peste 7 milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube. Într-unul din filmulețele publicate acesta a povestit despre experienţa traumatizantă prin care a trecut după ce a aflat că are o tumoare precanceroasă la colon.

Din fericire a aflat la timp despre aceasta și în urma unui consult de rutină a și primit diagnosticul îngrijorător. Ulterior, el a fost supus unei proceduri colonoscopice pentru a îndepărat polipii care i-ar fi putut cauza cancer mai târziu.

Ce a spus Will Smith
Chiar dacă intervenția a fost una delicată Will Smith a descris-o cu multă lejeritate, dar în scop educativ.

„Mulţi spun că nu poţi să faci 50 de milioane de fani pe Instagram fără să-ţi arăţi fundul. Ei bine, iată-mi pe mine aici, făcând o colonoscopie. Nu prea am consumat droguri de-a lungul vieţii, aşa că treaba asta (anestezicul – n.red.) funcţionează extraordinar”, a scris el pe pagina de Instagram.

Starea lui Smith este bună în prezent, iar la ieşirea din spital, el i-a îndemnat pe fani să nu-şi neglijeze sănătatea şi să-şi facă de fiecare dată controalele de rutină pentru că le-ar putea salva viața.