Radio Simplu

Horoscop 24 – 30 noiembrie 2019. Se anunţă HAOS în viaţa multor zodii. Astrele se joacă cu nervii noştri, Marte AGRESIV ne dă bătăi de cap

Horoscop Mariana Cojocaru 24 – 30 noiembrie 2019. Cunoscutul asteolog anunță o săptămână extrem de interesantă, din cauza Soarelui în Săgetător. În timp ce Taurii se vor afla într-o poziție delicată, Racii vor fi între ciocan și nicovală. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie, în săptămâna care urmează.

Berbec – Soarele a intrat în Săgetător și face aspect de cvintil cu Marte (patronul vostru astral), Mercur și Luna din Scorpion pe deoparte și cu Venus și Jupiter pe de altă parte, în cel de-al treilea decan al Săgetătorului. O degringoladă pe horoscopul general al săptămânii viitoare și doar dacă raportez la astrograma individuală pot să îmi dau seama care sunt căile de evaluare și evacuare din acest incendiu de destin.

Taur – Spuneam la Berbec de cei doi patroni ai voștri în ce poziție delicată se poziționează pentru săptămâna care urmează. Un cvintil al lui Venus cu Soarele și un altul pe care-l va face Luna de două ori cu Soarele, deci cele trei cvintile vă bagă în corzile de destin. De aceea și confecționez brățări talisman, ca să vă ajut să vă protejați de ceea ce se poate întâmpla. Unii au afaceri și au nevoie de îndrumare.

Gemeni – Chiar dacă Mercur nu mai este retrograd, avem alte aspecte de care spuneam la Berbec și Taur. Mercur retrograd e șugubăț, nu provoacă certuri în familie, ci doar la cei care au marcat acest aspect pe astrograma personală, un Marte agresiv și incisiv sau o altă planetă malefică dominatoare. Chiar și acest lucru pot să-l observ pe o astrograma personală și să-I temperez, dresez pe unii.

Taur – Spuneam la Berbec de cei doi patroni ai voștri în ce poziție delicată se poziționează pentru săptămâna care urmează. Un cvintil al lui Venus cu Soarele și un altul pe care-l va face Luna de două ori cu Soarele, deci cele trei cvintile vă bagă în corzile de destin. De aceea și confecționez brățări talisman, ca să vă ajut să vă protejați de ceea ce se poate întâmpla. Unii au afaceri și au nevoie de îndrumare.

Gemeni – Chiar dacă Mercur nu mai este retrograd, avem alte aspecte de care spuneam la Berbec și Taur. Mercur retrograd e șugubăț, nu provoacă certuri în familie, ci doar la cei care au marcat acest aspect pe astrograma personală, un Marte agresiv și incisiv sau o altă planetă malefică dominatoare. Chiar și acest lucru pot să-l observ pe o astrograma personală și să-I temperez, dresez pe uni.

Rac – Stellium-ul format la început de săptămână de Lună (patroana voastră astrală), Mercur și Marte și cele două cvintiluiri ale Lunii de care scriam și la celelate zodii vă pune relațiile între ciocan și nicovală, mai ales că e exect perioada dinaintea Eclipsei din 26 decembrie de care vorbeam că e foarte importantă de la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an.

Leu – La Berbec spuneam de degringolada care se formează din cauza planetelor în cvintil ce sunt poziționate de-a dreapta și de-a strânga Soarelui din Săgetător. Sunt foarte importante compatibilitățile și astrograma de cuplu sau cea relațională ca să vedeți ce vă așteaptă pe viitor. Acolo văd dacă aveți înscriși sau nu sortiți/e, că nu are nimic de-a face cu cel cu care ați semnat certificatul de căsătorie sau alt pact.

Fecioara – Dacă ați parcurs acest horoscop, ați înțeles deja cum se poziționează Mercur în săptâmâna care urmează și ce aspecte nu tocmai plăcute face, chiar dacă și-a reluat mersul direct. De la Berbec spuneam de degringolada care se configurează și, mai ales, că soluțiile nu am cum să le dau aici, că sunt individualizate în funcție de harta voastră natală. Acolo văd și remedii(sănătate).

Balanța: Cariera este vizată de toate aspectele astrale analizate (Cvintil Venus-Soare, conjuncție Venus-Luna), dar cum ea este înscrisă pe harta natală din momentul nașterii, poate diferi de misiunea karmică cu care ați venit pe Pământ. Neîndeplinind-o vă puteți afecta sănătatea, dragostea(relația de cuplu, relațiile de muncă, asocierile, parteneriatele, etc). E valabil acest lucru indiferent de vârstă.

Scorpion- Sunt două planete în zodia voastră la această ora(Marte și Mercur în mers direct) și cât de rapid va intra și Luna. Toate trei vor face aspect nefast de cvintil cu Soarele(citiți tot horoscopul acesta să vedeți ce influențe au și cum rezonează între ele) și cum același Soare va face aspect de cvintil cu Venus și Jupiter din decanul trei.Aveți bariere sau blocaje? Pe astrograma vostră le descifrez

Săgetător- Să vedeți de acum impactul 2 Malefic Kisses, ca aspectele planetare se pot dovedi pentru voi adevărate tinichele agățate de coadă(vă spuneam că se formează pe Scorpion-Săgetător chiar de la început de an). Cum mulți spun deja că sunt pe Ascendent sau că au alte aspecte predominante, nu au cum să scape. Că aspectele sunt organizate în Univers; eu vă ajut să ieșiți la liman, cu un destin bun.

Capricorn- Vă spuneam cât de afectat este Capricornul în acest an, drept dovadă că Mihai Constantinescu(nativ al acestei zodii) nu a mai putut să lupte cu viața și am rămas toți cu melodiile lui de mare valoare: “Iubiți și câinii vagabonzi”,” De-am greșit”,” O lume minunată” sau…”O porumbiță cât o bobiță”, de mi-o dedica mie. Pe analiza lui karmică am înțeles cum este această trecere și ce puteți fi pe viitor.

Vărsător- Cuadratura lui Marte, Mercur, Luna cu Soarele natal din săptămâna ce urmează indică constrângeri. Pentru a vă elibera e nevoie să văd astrograma voastră personală. Orice indicații generale(dragoste, bani, sănătate, carieră, copii, etc.)le-aș da în functie de astrograma săptămânii, ar însemna că nu sunt profesionistă, iar dvs. ați acționa superficial conform unor repere prea orientative.

Pești- Cred că ați citit acest horoscop deja, care e plin de aspecte astrale importante pentru săptămâna care urmează. Lilith oricum își face de cap în Constelația Voastră și, mai mult, face aspect de cuadratură cu Soarele și 2Malefic Kisses.Nu vă amăgiți singuri că vă merge bine, că destinul dvs. schimbă brusc foaia. Pentru a ieși din întunericul existențial, doar de pe astrograma voastră pot să văd și să vă ajut…