Radio Simplu

HOROSCOPUL lunii DECEMBRIE. Zodiile care vor avea zile negre si cele care isi intalnesc fericirea. Cine va avea sarbatori de vis

Horoscopul lunii decembrie 2019 aduce vești despre fiecare zodie în parte. Ce marchează intrarea lui Jupiter în Capricorn și cum reacționează zodiile în horoscopul lunar decembrie 2019

Horoscop decembrie 2019 Berbec

Intrarea lui Jupiter în Capricorn marchează debutul unei perioade de ascensiune profesională pentru zodia Berbec, astfel că faci progrese în relația cu șefii. Înregistrezi primele succese în plan profesional care atrag atenția asupra aptitudinilor, potențialului și experienței tale în domeniu. La finalul lunii, relațiile la distanță și nativii(ele) implicați(te) în cupluri cu persoane de altă religie și/ sau naționalitate se bucură de susținere din partea astrelor și dai dovadă de romantism. O lună decembrie excelentă pentru Berbec.

Horoscop decembrie 2019 Taur

Intrarea lui Jupiter în Capricorn dă startul unei perioade în care poți acumula multă experiență de viață, dar și profesională. Discuți cu partenerii de afaceri, colaboratorii și clienții cu privire la oportunitatea unor investiții realizate din resursele comune. Este, așadar, un moment bun să derulezi negocieri în vederea stabilirii unor parteneriate sau colaborări. La jumătatea lunii decembrie te alegi poate cu o calificare de pe urma unui curs sau pleci într-o delegație importantă. La finalul lunii te afli poate în cea mai bună stare de spirit din această lună, semn că ești într-o dispoziție festivă și gata de petrecerea dintre ani.

Horoscop decembrie 2019 Gemeni

Intrarea lui Jupiter în Capricorn deschide perioada unor noi parteneriate de afaceri, colaborări și contracte importante cu clienți valoroși. Se creează un context bun pentru negocieri care vizează conturarea unor termeni contractuali avantajoși. Pregătește-te cât de bine poți pentru astfel de întrevederi. Nivelul tău de randament este la înălțime, ceea ce s-ar putea să îți aducă unele beneficii financiare sub formă de o primă.

Horoscop decembrie 2019 Rac

Când Jupiter ajunge în Capricorn, cultivarea relațiilor tale cu ceilalți ar trebui să devină un obiectiv pentru tine. Concentrează-te cu precădere pe legăturile profesionale unde vei parte de întrevederi fructoase cu partenerul de afaceri, colaboratorii și/ sau clienții. Se creează un context astral bun pentru a încheia sau a demara unele relații profesionale în care îți pui speranțe mari. La finalul lunii, apar și primele beneficii materiale și ești într-o stare de spirit foarte bună.

Horoscop decembrie 2019 Leu

Jupiter tranzitează Capricornul, semn că urmează o perioadă în care randamentul tău este mai ridicat decât de obicei. Ai grijă însă la tendințele de îngrășare. Lucrezi mai ușor cu colegii de muncă unde la jumătatea lunii se întrevăd succese notabile în plan profesional. Din 20 încolo, ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață și/ sau afaceri, clienții și colaboratorii. Nativii(ele) acestui semn care sunt încă burlaci(ăcițe) ar putea cunoaște pe cineva special. În cursul sau jurul lui 22, pot apărea tensiuni cu cel drag pe teme casnice sau domestice.

Horoscop decembrie 2019 Fecioară

Jupiter se mișcă prin semnul Capricornului, ceea ce înseamnă că te așteaptă o perioadă bună în plan sentimental și în relație cu copiii. De asemenea, se creează un context astral bun pentru întâlniri de afaceri și negocieri, dar și pentru cultivarea relației cu partenerul sau cu acel cineva special. Ești într-o dispoziție foarte bună, semn că succesele nu se vor lăsa prea mult așteptate.

Horoscop decembrie 2019 Balanță

Jupiter poposește în Capricorn, ceea ce înseamnă că te așteaptă o perioadă în care te înțelegi mai bine cu familia, dar mai ales cea de origine. astfel, se poate pune punct unor probleme de familie care existau de prea multă vreme. Șanse de a revitaliza atmosfera în plan sentimental sau de a aborda pe acel cineva special. Nu lipsesc nici șansele de câștig.

Horoscop decembrie 2019 Scorpion

Se vehiculează în jurul tău ponturi cu privire la oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorificare a unor economii prin investiții. Ești într-o formă foarte bună și acest lucru se vede și din felul în care comunici. De asemenea, se arată un moment bun pentru negocieri în vederea obținerii unor contracte.

Horoscop decembrie 2019 Săgetător

Cresc șansele de câștig prin intermediul oportunităților de a-ți suplimenta veniturile și/ sau de valorifica unele cheltuieli prin economii. Primești un plus de încredere de sine și s-ar putea să adaugi sume consistente la buget. Poți câștiga unele suplimente financiare din activități extraprofesionale sau comisioane. Succes pe toată linia!

Horoscop decembrie 2019 Capricorn

Jupiter se mișcă prin semnul nașterii tale, semn că nu îți vor lipsi încrederea de sine și șarmul în perioada următoare. De asemenea, se arată un moment propice pentru negocieri și activități care vizează proiecte. Apar mai multe oportunități de a-ți rotunji bugetul și/ sau a investi o parte din economiile pe care le-ai relizat. Știi că dispui de multe oportunități și în Noul An.

Horoscop decembrie 2019 Vărsător

Jupiter se mișcă prin Capricorn, ceea ce înseamnă că fie te întărești și mai mult în următoare perioadă și nu te mai sperie nimic, fie adopți niște tipare de gândire rigide care nu te lasă să îți scoți la iveală spontaneitatea și spiritul inovativ. Apar unele șanse de a-ți suplimenta veniturile și de a investi o parte din economii.

Horoscop decembrie 2019 Pești

Jupiter se mișcă prin Capricorn, semn că ești activ(ă) pe plan social, nu duci lipsă de popularitate și s-ar putea ca la un moment dat curând să te lături sau să dezvolți un proiect sau o afaceri. Ai parte de expunere și apreciere în mediul profesional. În cursul sau în preajma zilei de 11, primești sprijin bănesc sau de altă natură din partea unor persoane cu idealuri similare.