Radio Simplu

Horoscop Neti Sandu, 23 noiembrie. Sagetatorii incep o noua viata

Neti Sandu ne prezinta horoscopul de sambata pentru fiecare zodie. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru astazi.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

E cineva căruia-i e dor de voi şi se dă peste cap să vă-ntâlniţi şi e de apreciat. E o intalnirer cu lume de prin mai multe zone şi o să schimbaţi impresii, poate aveţi o preocupare comună şi o să vă uniţi forţele să faceţi ceva de calitate şi de care să fiţi mândri.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 TAUR

O să vă treziţi cu o ofertă de lucru, când o să ieşiţi la făcea cu o cunoştinţă care are nevoie de priceperea voastră. O persoană tânără vrea să vă cunoaşteţi mai bine pentru că spera să formaţi un cuplu şi să vă căsătoriţi, s-aveţi copii, că are intenţii serioase, nu aşa.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

Se poate să aibă loc o frumoasă cerere în căsătorie pentru că relaţia a atins punctul de maturitate şi nu vreţi să pierdeţi acest tren. O să duceţi la alt nivel comunicarea cu anturajul şi o să faceţi echipa, să funcţionaţi şi în particular şi să încasaţi şi nişte vbanbi la o adică.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 RAC

Poate vă duceţi la un botez, ori poate e ziua cuiva de naştere şi o să fie o atmosferă efervescentă, şi-o să vă remontaţi. Poate-i chemaţi pe fraţi, surori pe cei din familie să treacă pe la voi, staţi la masă, vă cinstiţi c-aveţi nevoie de căldură lor sufletească şi probabil de vreun sfat, faceţi un anunţ.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 LEU

Se pare că sunteţi pregătiţi s-aduceţi pe lume un copil, să vă schimbaţi viaţa, obiceiurile, pentru că iubiţi mult copiii. Dragostea pluteşte în aer, o să fiţi şi voi în al nouălea cer, o să vă daţi voie să fiţi fericiţi, după mai multe încercări care v-au şubrezit încrederea.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

Poate mai faceţi o-ncercare să readuceţi pe cineva în viaţa voastră şi să n-o mai lăsaţi să plece pe această persoană. Se pare că n-o să le ia mult prietenilor să vă convingă să daţi o raită prin împrejurimi ca să reactivaţi spiritul de grup, relaţiile care se cam răciseră.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 BALANŢĂ

Cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme va face o vizită şi o să fie o gură de oxigen, va-ncarcati bateriile. O să faceţi un efort s-ajungeţi la un party – poate e departe de casă, ori aveţi multă treabă pe-acasă şi nu staţi bine cu timpul, sau banii nu sunt destui.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

Poate o să cheltuiţi mai mulţi bani decât credeaţi că să luaţi un cadou, să achitaţi o notă de plată la un restaurant, la o nuntă poate. Poate v-aţi propus să le daţi o mână de ajutor unor oameni care au ceva greu de făcut, sau nu-şi pot procura mâncare, medicamente, nu pot ajunge la un doctor.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

E posibil să-ncepeți o relaţie care să vă împlinească sufleteşte şi să faceţi echipă de nota zece. Lumea e a voastră, vă bucuraţi de tot ce se-ntâmplă, aveţi multe de oferit şi o să ieşiţi cu prietenii pe la toate sindrofiile, să vă distraţi.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

Aveţi ceva pe suflet şi de care-aţi putea scăpa dacă o să staţi de vorbă cu persoana carte v-a răscolit pe dinăuntru. Se pare c-o să vă duceţi la un eveniment care o să vă ţină cum încordaţi şi să vă achitaţi de vreo obligaţie morală, dacă nu cumva e ceva legat de serviciu.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să-ntâmpinați ceva dificultăţi pe drum, dacă plecaţi pe undeva şi să fie un consum nervos, dar o s-ajungeţi cu bine unde trebuie. Se poate s-aveţi un program încărcat şi să vă drămuiţi în aşa fel timpul încât să ajungeţi pe la toţi cei care v-au invitat şi să vă întreţineţi cu mai vechi şi mai noi prieteni.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

Poate se vorbeşte despre munca voastră în public, luaţi un premiu, o să căpătaţi un titlu, e un moment bun în care să vă faceţi remarcaţi. E cineva dintre cei care vă iubesc care v-aşteaptă în alt oraş şi dacă n-o să fie prea mare efortul o să vă duceţi, pentru că sentimentele sunt reciproce.