Radio Simplu

Giani Kirita, interviu luat de mama lui! L-a intrebat cand se insoara!

Giani Kirita a fost in vizita la mama lui. Aceasta i-a pregatit o masa pe cinste, dar i-a si luat un interviu. L-a intrebat cand se insoara, iar raspunsul acestuia nu a multumit-o. Giani se cam fereste de insuratoare.

„Pe noi (n.r.- pe el si pe sora lui) ne-au crescut mamaia mea si mama mea. Mama a fost si tata pentru mine, de asta mama mea a fost sufletul meu si o iubesc.

Imediat ce m-am nascut eu, nu a durat prea mult si s-au despartit (n.r.- mama de tatal lui). Eu am dus toata viata lipsa tatalui.

Eu singur imi duceam geanta in spate. Cand eram junior, pe toti ii asteptau tatii. Pe mine nu ma astepta nimeni.

Mama trebuia sa fie un pic mai dura. Mai ales ca nu eram nici prea cuminte, geamurile erau mereu sparte.

Datorita Exatlonului mi-am pus gandurile in ordine si daca e sa apara o femeie care sa completeze ce zic eu, poate sa existe si o relatie”, a spus Giani Kirita inainte de vizita la mama lui.

Aceasta l-a asteptat pregatita, cu pui la ceaun si ardei umpluti. Ulterior, mama lui i-a luat si un interviu lui Giani.

„Cand iti iei licenta de antrenor?”, a fost prima intrebare, iar raspunsul a multumit-o, intrucat Giani e foarte aproape sa o obtina.

Nu a multumit-o insa raspunsul la cea de a doua intrebare. „Cand te insori?”.

„De ce ma intrebi asta. Tu nu trebuia sa ma intrebi asta. Nu ma insor”, a replicat Giani, fiind un pic cam reticent in privinta casatoriei.

„Pai doar n-o sa stai asa”, l-a avertizat mama lui. „Cine-ti face mancare?”, l-a intrebat mama lui pe Giani, acesta glumind: „Sora-mea, ii predai stafeta”.