Radio Simplu

O melodie la o NUNTA care iti provoaca FURNICATURI

Diana și Anatol sunt doi tineri care s-au prezentat la starea civilă pentru a se căsători. Alături de ei se află nașii de cununie, părinții, rudele și prietenii.

Începe emoționanta ceremonie. Întrebat dacă își dorește să fie alături de Diana pentru restul vieții, Anatol răspunde hotărât “Da!”. La rândul ei, mireasa pregătește o surpriză pentru acest moment important. Diana se îndepărtează de Anatol și ia microfonul pentru a interpreta o melodie în genul hip-hop.

Diana îi mulțumește mai întâi viitorului ei soț, apoi îi transmite mamei sale toată dragostea. Din nefericire, tatăl Dianei nu mai trăiește, iar mireasa își exprimă regretul pentru că nu pot împărți împreuna un dans la nunta sa.

Urmează un alt moment încărcat de emoție. Mireasa le spune socrilor ei că îi prețuiește asemenea unei fiice. În final, Diana revine în fața alesului și își încheie surpriza muzicală cu un sărut, acesta fiind răspunsul pe care Anatol îl primește către o căsătorie fericită.

Viitoarele mirese şi viitorii miri sunt copleşiţi de emoţii când, în sfârşit, se apropie ziua în care trebuie să-şi pună pirostriile.

Conştientizarea faptului că perioada de luni şi luni de planificări şi aşteptare e pe cale să se sfârşească, reuşeşte, de cele mai multe ori, să ducă la instaurarea unei stări de panică, în ultimele zile de dinaintea nunţii.

În cele ce urmează sunt prezentate câteva modalităţi prin care cuplurile îşi pot calma nervii în orele de dinaintea momentului pentru organizarea căruia au investit atât de mult timp şi efort, încă de când s-au logodit.

Rezervaţi-vă o noapte întreagă de somn. Cuplurile ar trebui să îşi facă o prioritate din a se odihni suficient în noaptea de dinaintea zilei în care vor merge spre altar. Culcaţi-vă devreme în ultima seară de burlăcie, astfel încât să arătaţi cât mai bine şi să aveţi suficientă energie în ziua cea mare care, fără îndoială, va începe devreme şi se va termina târziu. Un somn odihnitor este esenţial pentru a vă asigura că veţi fi într-o dispoziţie bună atunci când veţi rezolva tona de sarcini pe care le veţi avea în ziua nunţii.

Petreceţi timp cu familia şi prietenii. După toate probabilităţile, prietenii cei mai apropiaţi şi membrii familiei vor avea roluri importante în cadrul nunţii voastre şi, petrecând timp cu ei, e o modalitate excelentă de a vă ţine nervii sub control, totodată distrându-vă înainte, în timpul şi după ceremonie.

Nu vă temeţi să delegaţi responsabilităţi. În ciuda lunilor de planificări, mirii ajung să aibă o listă întreagă cu lucruri de făcut chiar şi pentru ziua nunţii. Dacă această listă este copleşitoare, viitoarele mirese, respectiv viitorii miri, ar trebui să delege, fără teamă, o parte din sarcinile de pe listă. Domnişoarele şi cavalerii de onoare vor putea, fără îndoială, să se ocupe de orice sarcină importantă care nu necesită implicarea miresei sau a mirelui.

Relaxaţi-vă pe măsură ce se apropie ceremonia. Pe măsură ce se apropie momentul de începere a ceremoniei, cuplurile care sunt pe cale să se căsătorească ar trebui să-şi rezerve timp să-şi tragă sufletul şi să se relaxeze. Odată ce le-au fost aranjate coafurile şi machiajul, viitoarele mirese ar trebui să ia o pauză, să respire adânc sau să aranjeze cu fotograful să le facă o serie de poze amuzante, înainte de nuntă, împreună cu domnişoarele de onoare. Viitorii miri pot face acelaşi lucru împreună cu cavalerii de onoare, schimbând câteva glume, pe ultima sută de metri, pentru a se asigura că sunt cu toţii relaxaţi şi pregătiţi înainte de a merge să-şi ocupe locurile în cadrul ceremoniei.