Radio Simplu

Gheorghe Visu s-a transformat incredibil! Are 68 de ani, dar arată foarte bine! Imagini recente cu celebrul actor

GALERIE FOTO (2)

Unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, Gheorghe Visu, s-a transformat incredibil. Actorul din ”Inimă de țigan” a reușit să își revină complet, după ce o perioadă parcă a stat în umbră!

Este, într-adevăr, unul dintre cei mai îndrăgiți actori. Multă vreme, persoanele l-au strigat pe stradă ”State”, datorită rolului pe care l-a avut în serialul românesc. Acum, ”State de România” arată de 30 de ani, el având 68!

Gheorghe Visu ar fi suferit de probleme grave de sănătate! Care este adevărul
În presa românească s-a zvonit că actorul Gheorghe Visu ar fi avut probleme mari de sănătate, dar adevărul este altul. Așa cum a mărturisit și el în trecut, a suferit de ”boala fumătorului”.

”Sunt bine. Nu sunt sănătos, dar nici nu am o boală gravă care să mă termine. Pot să mai stau cu problemele astea 20 de ani. Apropo de zvonul ăsta, am primit un telefon de la o colega care mă întreba dacă am ciroză. E o prostie. Am o boală de fumator, dar nu cancer. E o afecțiune respiratorie pe care am stopat-o. De aia m-am lăsat de fumat și, sincer, îmi pare rău”, povestea Gheorghe Visu în urmă cu ceva timp, conform evzmonden.ro.

În prezent, ”State de România” și-a schimbat lookul! Se îmbracă tinerește și îi place să fie în grupuri cu oameni tineri.