Radio Simplu

ANAMARIA PRODAN A RĂBUFNIT DE ZIUA EI! A TRANSMIS UN MESAJ ACID CÂRCOTAȘILOR: “CINE MĂ FACE CURVĂ, PROASTĂ ȘI URÂTĂ…”

Anamaria Prodan a răbufnit de ziua ei de naștere. Soția lui Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj acid cârcotașilor. În cadrul interviului oferit la ceas aniversar, impresara a mai spus că regretă toate scandalurile în care a fost implicată în ultimii ani și a subliniat că nu ea le-a început.

Anamaria Prodan, mesaj acid pentru cârcotași chiar de ziua ei de naștere
Ieri, Anamaria Prodan și-a aniversat ziua de naștere în Dubai, după ce a petrecut o vacanță alături de fata sa cea mică, Sarah, care s-a accidentat grav și a suferit o operație complicată. Celebra impresară a făcut declarații tranșante la adresa celor care au criticat-o și continuă să lanseze cuvinte jignitoare la adresa ei.

“Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomație… Știu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenții și perverșii. În timp, știu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îți iau calul și mă sui peste tine. N-ai cum să depășești limita cu mine că te mănânc! Știu ce pot și cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mișcă în fotbal! În primul rând, sunt femeie și am ceva în plus. Am o educație! Și dacă-i verifici pe toți, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligență, șmecherie. Eu mă joc cu mintea lor.

Eu sunt omul care știe cât a greșit și unde. Am capacitatea să îmi cer iertare. Și mă simt foarte bine în momentele alea! Nu pot să țin o dușmănie în sufletul meu. Dar sunt unii pe care de ani buni nu-i mai bag în seamă”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru libertatea.ro.

Anamaria Prodan, urmărită noaptea de mafioți
În cadrul interviului, soția lui Reghe a povestit două dintre experiențele delicate pe care le-a trăit în urmă cu ceva timp și pe care nu le dorește nimănui.

“M-au urmărit unii noaptea cu mașina! Episoade de mafie, credeți-mă! Dar nu o să recunoască nimeni niciodată asta. Bineînțeles, la poliție nu mergeau camerele de pe DN1. Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociți care o amenințau și când ieșea la balcon. O înjurau, o amenințau. Am avut bodyguard pe vremea respectivă, omul lui Ion Iliescu, președintele României. Mi-am luat permis de port-armă, pentru că am trăit momente grele! Un bărbat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil!”, a dezvăluit Anamaria Prodan, conform sursei citată mai sus.