Radio Simplu

Frații din showbiz care devin tați în același timp! Au ținut totul ascuns până acum! Ce nume vor purta bebelușii

Fericire mare în showbizul românesc! Frații Zănoagă vor deveni tătici în aceeași perioadă!

Este vorba despre Alexandru Zănoagă și fratele său, George Zănoagă. Cei doi au devenit foarte populari, după ce au luat parte în emisiuni TV.

Acum, practic, familia Zănoagă se ”dublează”, căci și Alex, dar și George vor deveni părinți pentru prima oară, la o diferență de o săptămână unul față de celălalt, potrivit Wowbiz.

Astfel că George Zănoagă, cel care a fost ispită la Insula Iubirii, este tare fericit că va deveni tătic pentru prima oară. Vestea a primit-o chiar după ce a venit din Thailanda. A ținut mereu ascuns faptul că are iubită, dar acum nu mai este deloc un secret că se iubește cu o tânără care va deveni mămică. Recent, el a vorbit despre bebelușul său,m despre cât de fericit este că devine tată de fetiță.

”Sunt foarte fericit, voi avea o fetiță. În mod surprinzător, ea se va naște doar la o săptămâna după nepoțelul meu, fiul lui Alex și al Siminei, așa că, va fi mare sărbătoare în familia Zănoagă!

Este un dar de la Dumnezeu, un cadou pe care mi l-a oferit viața, de la femeia pe care o iubesc cel mai mult și pe care o respect în mod deosebit! Sper ca totul să decurgă bine, să nu existe probleme și să putem să ne bucurăm de perioada aceasta minunată”, a spus George Zănoagă.

George Zănoagă va deveni tătic. Ce nume va purta bebelușul
”Avem o relație de când m-am întors din Thailanda. Când a spus că este însărcinată, am fost tare fericit. Vom avea o fetiță, al cărei nume va fi Zahara. Este un nume special.

Prima dată am vrut să îi punem numele de Sara sau Sahara şi aşa am zis să îi punem Zahara. Noi ne ştim de foarte mult timp, de ani buni de zile, ea este puţin mai mare decât mine”, a spus George Zănoagă la o emisiune tv.

Nici fratele său nu se lasă mai prejos, astfel că Alexandru Zănoagă, cel care a devenit cunoscut la Puterea Dragostei, va deveni tată și el.

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au cunoscut în emisiunea la care au luat parte, iar de atunci s-a născut o frumoasă poveste de iubire.

Atât Alex, cât și George doresc să își facă nunta abia după ce partenerele lor nasc. Pe fetița lui George o va chema Zahara, iar pe băiețelul lui Alex îl va chema Dominic George.