Radio Simplu

Andreea Marin și iubitul ei și-au făcut planuri mari de sărbători

Andreea Marin și-a ținut mereu viața privată departe de ochii publicului și puțini sunt cei care știu că ea ar eun iubit cu care se înțelege de minune. Cei doi și-au făcut planuri mărețe de sărbători!

Andreea Marin și iubitul ei și-au făcut planuri mari de sărbători
Recent Andreea Marin a vorbit despre relația ei și despre planurile pe car ele are pentru sărbători. Ea își dorește să fie aproape de familie și nu vrea să plece în vreo vacanță de lux. „Întrebarea acesta că îţi petreci sărbătorile cu iubitul tu nu cred că îşi mai are sens. Da, este normal să fie aşa. Familia noastră va fi alături de noi şi de Revelion tot aşa… suntem prea mult plecaţi în timpul anului. Munca e de aşa natură, încât vrem să fim împreună, în jurul bradului, cu chicotelile celor mici, asta aşteptăm cu drag.”, a povestit Andreea Marin, la Stat Matinal.

Cu puțin timp în urmă Andreea Marin a sărbătorit ziua fiicei sale. Violeta a împlinit 12 ani și mama ei este extrem de mândră de ea și o descrie ca fiind un copil bun, care învață foarte bine. „Ieri o ţineam în braţe şi era un bebeluş guraliv, au fost 2 zile anul acesta, colegele ei au venit la noi acasă, au dormit împreună. După micul dejun ne-am urcat în maşină şi am mers la un loc de joacă, la patinaj. Ne-am îndulcit şi am revenit acasă. A fost exact aşa cum merita, de altfel, e un copil bun, învaţă, e echilirată ca mine. Înţelege şi mă bucur că am în ea un partener de dialog.”, a mai povestit Andreea Marin.