Radio Simplu

Iubita lui Zănoagă s-a dat de gol în fața fanilor, cu doar o lună înainte de nuntă:

Simina a recunoscut al cui este copilul.

Simina de la Puterea dragostei numără săptămânile până când își va ține băiețelul în brațe. Fosta concurentă de la Puterea dragostei urmează să facă pasul cel mare cu Alex Zănoagă și să formeze o familie cu acesta, însă unele lucruri din trecut nu îi dau pace.

Din cauza relației pe care Simina a avut-o cu Jador înainte de a se cupla cu Alex Zănoagă, foarte multe persoane cred că bebelușul este al lui Jador. Iar concurentul din casa Puterea dragostei a reușit să alimenteze aceste zvonuri, atunci când a dezvăluit că s-a întâlnit de mai multe ori cu Simina chiar în primele săptămâni de sarcină ale ei.

Ce vrea Simina să îi ceară lui Jador
Pentru a înceta aceste zvonuri, Simina vrea să îi ceară un lucru extrem de simplu lui Jador, așa că a apelat la un prieten comun de-al lui:

„Eu nu am probleme, mulțumesc lui Dumnezeu. Dumnezeu mă iubește și știe că până acum nu am făcut rău la nimeni sau să vorbesc minciuni. Dacă am vorbit, întotdeauna am vorbit adevărul și v-am demonstrat atât în emisiune, cât și de când am venit acasă, de fiecare dată când am vorbit, am spus adevărul. Voiam să vă mai zic ceva. Domnul Jador o să facă un live pentru că am vorbit cu cineva de încredere care îl cunoaște și pe el și prin care el o să zică faptul că nu m-a atins niciodată, mai mult decât să ne pupăm și atât. Copilul lui Alex este copilul lui Alex”, a dezvăluit Simina.

Urmează ca Jador să răspundă sau să refuze să facă acel filmuleț în care să explice ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi și cât de serioasă a fost relația lor.