Radio Simplu

Gabriela Cristea a vorbit despre revenirea pe sticla

Gabriela Cristea este in concediu dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Thea Iris Selena, a doua fetita cu Tavi Clonda.

Telespectatorii erau curiosi cand are de gand Gabriela Cristea sa revina pe micul ecran, in calitate de prezentatoare.

Invitata in emisiunea online a sotului ei, Tavi Clonda, Gabriela Cristea a dezvaluit ca deocamdata nu se va intoarce la TV.

Ma plimb desculta pe iarba, ma bucur de viata, de tine si de copiii nostri. Fac lucruri marunte, nu ma intorc deocamdata la TV. In televiziune urmeaza sa ma intorc. Le-am spus ca ma intorc foarte curand, dar, din pacate, nu am un proiect care sa ma stimuleze, ceva senzational, wow. As pleca si eu in concediu. Nu fac mare lucru, ma relaxez, am grija de copiii nostri impreuna cu tine.

Daca nu te ocupai si tu, acum eram lesinata! Daca as primi ceva care sa ma stimuleze cu adevarat, si care sa fie asa cum sunt eu, atat de frumoasa si de desteapta. Pana atunci…”, a declarat Gabriela Cristea in emisiunea online a lui Tavi Clonda, 10 minutes with Tavi Clonda.

Cand a pasit in „studioul” improvizat in propria curte in care se filmeaza emisiunea lui Tavi, Gabriela Cristea nu s-a putut abtine si si-a luat la rost partenerul de viata.

„Sunt cam suparata! Nu ai trimis limuzina sa ma ia. Nu mi-ai platit nici machiajul, nici coafura. M-ai obligat sa ma imbrac cu tricoul asta. In afara de apa? As fi baut si eu altceva, ca doar sunt invitata la o emisiune”, a spus Gabriela Cristea.