Radio Simplu

Florin Dumitrescu a ajuns pe mâinile medicilor! Ce s-a întâmplat cu celebrul chef:

Florin Dumitrescu le-a dat palpitații internauților! Celebrul chef a ajuns pe mâinile medicilor, iar o fotografie în care apare pe patul de spital a ajuns publică.

Chef Florin Dumitrescu a publicat o fotografie în care se află pe patul de spital, în timp ce este monitorizat de către medici, însă a ținut să liniștească pe toată lumea și să spună că nu este nimic grav. „E de bine, va zic eu ca e de bine! Totul sub control.”, a scris chef Florin Dumitrescu în dreptul fotografiei.

Cu toate acestea, panica i-a cuprins pe fani, iar mulți dintre ei au scris zeci de comentarii, prin care îi urau juratului de la „Chefi la Cuțite” însănătoșire grabnică. Cel mai probabil, chef Florin Dumitrescu va reveni cu detalii despre starea lui de sănătate, în cel mai scurt timp.

Chef Florin Dumitrescu a devenit vegetarian pentru trei luni, în urmă cu ceva timp. Celebrul jurat i-a făcut o promisiune soției în acest sens și nu s-a abătut de la această restricție.

Chiar și meniul festiv din acest an, din perioada sărbătorilor de iarnă, a fost unul de unde a lipsit carnea cu desăvârșire. „De pe 6 decembrie am devenit vegetarian, pentru 3 luni, în urma unei promisiuni făcute Cristinei. Așadar, meniul de anul acesta chiar va fi variat. O să gătesc trei tipuri de sarmale, cu varză acră, dulce, dar și cu mix de ciuperci și legume, vegane, salată de homar, hummus, pulpă de porc la cuptor cu sparanghel, cartofi, chiftele de dovlecei… Va fi o masă bogată!”, spunea chef Florin Dumitrescu, în urmă cu ceva timp.