Radio Simplu

VLĂDUȚA LUPĂU, AMANTLÂC CU EX-UL CRUDUȚEI?! DEDICAȚII CU INIMIOARE ȘI…

Întortocheate sunt căile iubirii, mai ales atunci când viața pare să se transforme într-o adevărată telenovelă! După ce apropiații celebrilor artiști Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, până de curând colegi, au dezvăluit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că între ei ar fi existat mai mult decât o relație profesională, iar cântăreața de muzică populară și saxofonistul ne-au oferit declarații exclusive, noi detalii uluitoare au ieșit la iveală.

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor amănute halucinante ale întregii povești. Mai precis, potrivit surselor noastre, Vlăduța Lupău ar fi avut, anul trecut, încă o relație sentimentală, cu nimeni altul decât Radu Maricuța, fostul iubit al Cruduței! Totul ar fi luat amploare chiar în preajma sărbătorilor, când Radu Maricuța a postat, de altfel, pe contul de Instagram mai multe clipuri video în care i-a dat tag Vlăduței.

Vlăduța, iubire cu Maricuța?
În clipurile respective, se vede cum Radu Maricuța dă dedicații pe bandă rulantă pentru Vlăduța Lupău, însoțite de o ploaie de inimioare. Cel mai „șifonat” din toată situația ar fi ieșit, spun sursele noastre, portarul CFR-ului Adrian Rus, care ar fi aflat, într-un final, că Radu Maricuța ar fi avut o legătură cu femeia care i-a devenit soție, în toamna anului trecut.

Vlăduța Lupău a fost cu Radu Maricuța, el a fost iubitul ei. Tot Sibiul știe! Rus (Adrian Rus, n.r.) i-a găsit mesajele în telefon. Toată lumea știe, inclusiv părinții lui Rus”, au mai declarat sursele citate pentru CANCAN.RO.

Mai mult chiar, cei doi ar fi fost împreună o lună-două, iar Instastory-urile făcute de Radu Maricuța ar fi fost postate chiar cu o lună sau două înainte de Crăciun.