Radio Simplu

Aceasta este singura imagine cu prima sotie a lui Silviu Prigoana! Viorica s-a stins la 30 de ani!

GALERIE FOTO (2)

Putine persoane stiu ca inainte de a avea o casnicie cu Adriana Bahmuteanu, Silviu Prigoana a mai fost insurat.

Prima sotie a lui Silviu Prigoana se numea Viorica si s-a stins din viata la varsta de 30 de ani, din cauza unei boli teribile. Cand s-au cunoscut, afaceristul lucra la o fabrica la care Viorica era subinginer. Ea este mama celor doi fii, Honoriu si Silvius Prigoana.

„Prima mea sotie s-a stins in 1994, cand Honorius si Silvius erau mici. A avut o boala cumplita si in doar sase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce sa fac. Partea de transplantologie atunci era in pionierat – nu se facea asa ceva pe scara larga. Astazi am fi reusit sa o salvam. Atunci nu am reusit sa facem nimic”, spunea Prigoana intr-un interviu acordat revistei Tango.

Silviu Prigoana (n. 22 decembrie 1963, Gherla, Romania) este un om de afaceri si politician roman, actionar principal al Rosal Grup si fondator al postului de televiziune Realitatea TV, deputat de Bucuresti din partea PD-L in legislatura 2008-2012.

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au impacat? Chiar vedeta Antenei 1 a facut cateva declaratii care au lasat loc de interpretari.

Cuplul format din cei doi a fost unul dintre cele mai controversate din lumea mondena.

In total, au avut aproximativ 80 de procese si plangeri penale.

In fiecare an, cei doi divortau, iar apoi se impacau, insa despartirea cu numarul cinci a fost definitiva, insa tensiunile dintre ei inca au rezistat multi ani, conform Click.

Anii au trecut, iar dupa o lunga perioada, in care cei doi copii pe care ii au impreuna nu voiau sa mearga la tatal lor, se pare ca lucrurile s-au schimbat total.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au impacat, iar baietii petrec foarte mult timp cu tatal lor.