Radio Simplu

Fiul s-a îngrășat doar pentru a-și ajuta tatăl să slăbească

Cei doi bărbați au hotărât să arate tuturor transformarea lor spectaculoasă după ce au luat decizia de a urma un regim strict de exerciții din Martie în Septembrie în cursul anului trecut.

Ding Guoliang, în vârstă de 32 de ani spunea că speră să-și ajute tatăl să scape de burtica de bere și să se simtă din nou fericit, așa că s-a îngrășat special pentru a începe călătoria slăbitului de la același nivel.

Guoliang, un fotograf chinez, a documentat tranformarea incredibilă în toată perioada în care cei doi au trecut de la a avea burtică de la bere la un abdomen cu șase pătrățele. Acesta a spus:

“ Înainte de această schimbare, tatăl meu era timid și nu vorbea foarte mult. Acum este mult mai fericit și mai energic și arată chiar cu zece ani mai tânăr.

Tatăl meu trecea prin momente foarte dificile. Era proprietarul unei mici firme de bambus, dar firma a dat faliment și a pierdut mulți bani. Este o persoană rezervată și nu îi place să vorbească despre problemele sale, așa că s-a refugiat în alcool și era în această stare destul de des.

Petrecea ore întregi stând pe canapea și jucându-se pe telefon, fără să iasă din casă cu zilele.“

Fiul s-a îngrășat intenționat în jur de 11 kilograme și după ce a mers la sala cinci zile pe săptămână timp de șapte luni, cei doi bărbați din Sud-Estul Chinei, din Provincia Fujian au ajuns să arate cu zece ani mai tineri. Fotograful a scris pe un blog online:

“În mintea mea, tatăl meu a fost mereu o persoană puternică și dreaptă. Depresia lui m-a șocat și m-a determinat să vreau să îl ajut, să îl schimb.“

Înainte să își înceapă călătoria pentru fitness, tatăl lui Guoliang cântărea în jur de 80 de kilograme, reușind să slăbească în jur de 22 de kilograme cu ajutorul fiului său îngrijorat de starea acestuia.

Guoliang a continuat:

“La fiecare zece zile ne-am monitorizam schimbările până în data de 30 de septembrie. Nu ne-am oprit niciodată. Exercițiile în sala de forță sunt o schimbare în sine, dar și o cultivare de sine.

Tatăl meu și cu mine am cooperat, încurajându-ne constant unul pe celălalt. Așa am reușit să ne recâștigăm o legătură specială. Sănătatea mamei nu este foarte bună, așa că a reușit și ea să facă puțin jogging cu tatăl meu.

Acum tatăl meu este ca fratele meu, profesorul și prietenul meu, ar putea o relație între tată și fiu să fie mai bună? ”

Soția lui Guoliang a născut un băiețel sănătos în luna mai, anul trecut și a îmbrățișat un stil de viață sănătos prin a face yoga, pasiunea ei cea mai mare.

Atunci când a explicat cum a fost această călătorie și modul în care i-a schimbat viața, Guoliang l-a citat pe Forest Gump și a spus:

“Viața este ca o cutie de bomboane de ciocolată. Nu știi niciodată ce vei primi. ”

Interesul acestui bărbat pentru sănătatea fizică și mintală a familiei sale este de apreciat.