Radio Simplu

Cel mai tânăr DJ din lume – un copil de doar trei. Îți place cum mixeaza?

Unul dintre copiii favoriți ai lumii avea doar trei ani atuni când a uimit o lume întreagă cu talentul său de DJ. Numele de DJ al băiatului este DJ Arch, și acesta a câștigat inimile tuturor, mai ales că părea extrem de timid.

În momentul în care a început să învârtă de butoane, totul s-a schimbat. Copilul era în elementul lui, nu mai era un băiețel de trei ani, era DJ Arch! Poate că nu mixa cele mai complexe sunete sau melodii, dar, pentru cineva de vârsta lui, sigur știa cum să lucreze cu aparatul și cum să facă o sală întreagă să-l aclame în doar câteva secunde.

Mai mult, băiatul are o viață întreagă să își dezvolte aptitudinele din ce în ce mai tare.

DJ Arch avea doar trei ani atunci când a participat la Emisiunea de talente a Africii de Sud. În timp ce răspunsul popular a fost pozitiv, iar micuțul a fost lăudat și adorat, unele persoane i-au acuzat părinții de exploatare.

Aceste acuzații au fost total respinse de părinții micuțului care spun că ăi vor susține orice alegere de viață va face fiul lor.

Se spune că aceștia au pus cei 25.000 de lire sterline pe care micuțul i-a câștigat deoparte pentru educația lui, pentru a-i îmbunătăți stilul de viață.

Micuțul a apărut pe scenă adus în brațe de tatăl său și s-a poziționat în spatele mesei pe care stătea aparatura sa. În doar câteva secunde, sala a răsunat de încântare mai ales atunci când au observat cât de mare este transformarea celui mic în ceea ce privește atitudinea.

DJ Arch a arătat tuturor că pasiunile adevărate nu țin de vârstă. Potențialul uriaș i-au făcut pe membri juriului să se ridice în picioare la finalul actului șă să-l aplaude din toată inima. Jurații au fost atât de impresionați încât l-au trimis pe micuț direct în semifinale, fiind felicitat printr-o explozie de confetti.

Filmulețele în care apare pentru prima dată DJ Arch au în prezent milioane de vizualizări și aprecieri, iar acesta este urmărit de nume mari ale industriei muzicale pe profilul său de Instagram.

Câteva nume sonore dintre DJ-ii care sunt deja fanii lui DJ Arch sunt Fresh, Cleo si Merlon.

Copiii ca DJ Arch ne demonstrează cât este de important ca cei mici să fie lăsați să își descopere pasiunile singuri.

Atunci când își doresc să învețe ceva, o vor face chiar și de la vârtse foarte fragede, ceea ce îi va deschide calea către a ajunge un profesionist de elită mult mai devreme ca alte persoane care nu știu ce vor să facă în viață.

Tocmai de aceea, DJ Arch a fost atât de apreciat de jurații care l-au trimis direct în semifinală, fiind impresionați de performanța și atitudinea acestuia.

Tatăl său a rămas pe scenă cu el în fiecare moment și era extrem de emoționat, trăind fiecare sunet pe care îl producea fiul său.