Radio Simplu

Fiica manelistului este acuzată că îi plac femeile

Pe vremea când Nicoleta Guță se afla în plin scandal cu tatăl său, manelistul Nicolae Guță, ieșeau la suprafață informații șocante despre aceasta. Artista era acuzată că îi plac femeile și, mai mult de atât, se afla într-un adevărat război cu propriul său tată.

Faptul că Nicoleta Guță și-a părăsit soțul și copiii în anul 2013 a generat un scandal de proporții în familia acesteia. Tatăl său, Nicolae Guță a fost la doar un pas de a-și renega fiica, din cauza tuturor celor întâmplate.

Mai mult, la adresa Nicoletei Guță s-au adus acuzații grave, cum că aceasta ar avea înclinații lesbiene și chiar ea le-ar fi spus apropiaților că îi plac femeile, după ce o bună perioadă de timp ar fi primit numeroase mesaje din partea unei femei pe nume Alina. Dezvăluirile au fost făcut în cadrul emisiunii „Acces Direct”, în anul 2013, atunci când scandalul dintre Nicoleta și Nicolae Guță era pe cele mai înalte culmi.

Care este relația dintre Nicoleta Guță și tatăl său

Anii au trecut, iar Nicolae Guță și fiica sa, Nicoleta se pare că au îngropat securea războiului. Cei doi se află în relații bune, după cum mărturisesc amândoi și au dat uitării trecutul zbuciumat care le-a dezbinat, la un moment dat, familia.

Nicoleta Guță este singură în prezent, după ce relația amoroasă pe care aceasta a avut-o cu Ionică Bangala a fost sortită eșecului.