Radio Simplu

Ce trebuie să aibă un bărbat pentru a-i fura inima Margheritei din Clejani: „Este normal să am o astfel de pretenţie”:

Nu o singură dată Margherita a fost întrebată de admiratori de ce este singură. Este ea una dintre cele mai dorite domnişoare din lumea mondenă, dar iată că este şi… ghinionistă! Niciunul dintre bărbaţii cu care s-a afişat la braţ de-a lungul timpului nu s-a ridicat la aşteptările ei, iar sfârşitul anului o găseşte… singură! Ce-i drept, pretenţiile sunt sus, sus de tot!

Oare pe unde o fi sufletul pereche al fiicei Clejanilor? Margherita din Clejani are planuri mare de viitor şi vrea alături o persoană perfectă, am putea spune, după descrierea făcută. Bărbatul care îi va cuceri inima Margheritei din Clejani trebuie să aibă multe, multe, calităţi!

Noua creatoare de modă din showbiz nu se grăbeşte! Aşa că, domnilor, aveţi timp să puneţi punct tot ce cere Margherita. Viitorul iubit al vedetei trebuie să fie… ca ea! „Îmi doresc un viitor partener care să fie la fel ca mine”, spune Margherita.

Pentru ca lucrurile să nu rămâne neclare, Margherita a punctat toate calităţile pe care trebuie să le aibă acesta: „tânăr, frumos, un băiat inteligent, un băiat dornic, cu vise măreţe, să aibă bani, stabilitate financiară. Este normal să am o astfel de pretenţie. Este datoria lui de bărbat”, a mai precizat Margherita.

Margherita, noua creatoare de modă din showbiz
Margherita din Clejani îşi vede visul cu ochii! De la o vârstă fragedă a avut o pasiune pentru frumos, pentru tot ce înseamnă arta. Aşa că, s-a gândit şi acum, pe lângă cariera muzicală, se ocupă şi de articole vestimentare, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Începutul este promiţător, iar Margherita ştie de unde să-şi „culeagă” inspiraţia: din natură!

„Acum iată că în trăiesc în propria mea realitate. Încă de când eram mică am avut o pasiune pentru artă, pentru fashion, pentru tot ce înseamnă moda. M-am gândit să îmi creez propriele mele articole, din toate stilurile pentru că eu sunt Margherita, o fată de 26 de ani, care cred că însumează toate stilurile. Sunt şi rebelă, şi mai clasică, mai glamour când vreau, sport…”, a mărturisit Margherita din Clejani pentru „Răi Da Buni”.