Radio Simplu

Fetița plânge, dar zâmbește imediat când aude cântecul tatălui ei pe care l-a scris pentru ea

Fără niciun fel de manual sau instrucțiuni care vin la pachet o dată cu un copil, părinții se confruntă cu tot felul de probleme atunci când cei mici par a nu se simți cel mai bine. Atunci când vine vorba despre un copil care plânge, mama și tatăl ar face orice pentru a-l opri și a-l face să zâmbească.

Niciun părinte nu vrea să știe că cel mic nu se simte confortabil sau că, mai rău, nu se simte bine. Atunci când un copil plânge, este nefericit, sau are nevoie de ceva și pentru că nu se poate exprima încă, are nevoie de toată atenția.

Trebuie neapărat să oferim atenție celor mici, iar atunci când nu se mai opresc din plâns, trebuie să găsim neapărat o modalitate de a-i liniști. Dacă ați scos din discuție dorința de a dormi, de a mânca, de a fi schimbat sau alți factori care pot face un copil să plângă, atunci, cel mai probabil, acesta are nevoie de ceva distracție.

Până la urmă, și nouă ne vine să plângem uneori atunci când suntem plictisiți. Copiii au nevoie de interacțiune, iar atunci când se simt singuri sau nu li se acordă atenție, pot deveni frustrați și, normal, că vor începe să plângă.

Acest tătic, Tyrone Wells și fiica lui, Aria, trec prin aceeași situație. Fetița stă în scăunelul ei din mașină și este supărată. În mod clar, este ceva ce o deranjează și vrea să își facă părinții să înțeleagă asta, dar tatăl ei știe exact ce trebuie să facă de fiecare dată pentru a o liniști.

Din fericire pentru Aria, tatăl ei este cântăreț, compozitor și muzician. Are peste 11 albume la purtător și muzica este cea mai mare pasiune a lui. A produs și înregistrat peste tot în lume, a atras mulți fani în toată lumea, în tări diferite, dar, cel mai mare fan este chiar fiica lui!

În momentul în care Aria începe să plângă, tatăl ei îi pune melodia pe care a scris-o special pentru ea, și aceasta nu doar că nu mai plânge, ci întreaga față i se schimbă! Atunci când aude vocea tatălui ei când îi cântă melodia dedicată ei, Aria zâmbește într-un fel care topește pe toată lumea din jurul ei.

Melodia se numește Beautiful Girl și versurile și vocea sa sunt extrem de simple, dar sunt absolut minunate. Printre cuvintele pe care Tyrone i le dedică fiicei sale, se numără și: „mi te potrivești perfect, este simplu de văzut, esti o fetiță superbă. Aici, în prezent, lângă inocența ta, este o lume superbă. O fată superbă face o lume superbă.„

Este un cântec de leagăn care o face pe Aria să se simtă absolut minunat, o face să zâmbească cu gura până la urechi, să încerce să cânte alături de tatăl ei, chiar dacă este prea mică să rostească pe bune cuvinte.

Trebuie să recunoaștem că fetița Aria este adorabilă și că a topit inimile a mii de oameni! Zâmbetul ei și dorința de a cânta alături de tatăl ei, ne fac să înțelegem cât este de importantă legătura dintre tată și fiica lui.