Radio Simplu

Fetița nu reușește să-și ascundă emoțiile atunci când o aude pe mama ei cântând

Copiii sunt ca niște bureței drăguți care strâng toate emoțiile. Creierele lor și corpurile poate că incă nu sunt complet dezvoltate, dar, chiar și la o vârstă fragedă, doar la câteva zile sau săptămâni pe planetă, sunt foarte capabili să înțeleagă ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Pot face diferența între frică, fericire și furie, indiferent de faptul că nu sunt capabili să se exprime. Momentele acelea de fericire pe care le petreci cu bebelușul tău sunt factorii care întăresc legătura cu el. Atunci poți să-i răsfeți și să le umpli viața de fericire, muzică și voie bună.

Muzica este minunată pentru un copil. Totuși, atunci când aud vocea mamei, este și mai frumos și mai emoționant. Tatăl fetiței, Steven, a prins acest moment prețios dintre soția lui Kristina și bebelușa Lyla pe cameră, și ne face mare plăcere să le privim.

Este o zi normală pentru mămica Kristina, în vârstă de 30 de ani. Aceasta stă pe canapea și o ține pe fetița Lyla comod, în brațe. Cele două petrec timp împreună, iar tatăl își scoate telefonul pentru a surprinde dulcea serenadă care urmează să aibă loc.

Kristina o ține pe Lyla în brațe, iar fetița este fericită, își privește mama fix în ochi. În acest moment, mama încă nu a început să cânte. Zâmbetul imens al lui Lyla este înlocuit cu o privire plină de dragoste și adorație din momentul în care aceasta deschide gura.

Mămica începe să cânte melodia “Part Of Your World” din desenele animate Mica Sirenă și vocea sa este incredibilă! Kristina știe fiecare cuvânt în parte și sună ca o profesionistă. Vocea mamei chiar sună a cea a lui Ariel din desenele animate, atingând fiecare notă într-un mod perfect și cu multă dragoste.

Lyla nu își poate lua ochii de la mama ei, urmărindu-i fiecare cuvânt ca la un concert, iar fața ei este plină de bucurie. Expresiile fetiței Lyla denotă multă fericire și drăgălășenie. Ne putem da seama cu ușurință că mama adoră să îi cânte celei mici.

Imaginile cu cele două sunt pur și simplu adorabile. Inima noastră se umple de fericire atunci când citim fericirea pe fața bebelușei Lyla și sunt șanse mari să reveniți la aceste imagini de fiecare dată când vă simțiți descumpăniți.

O relație dintre o mamă și copilul ei este cea mai specială. Încă de când află că este însărcinată, o femeie își iubește copilul necondiționat și simte că este cel mai important eveniment din viața ei. Tocmai de aceea, atunci când copilul tău te privește cu atât de multă seninătate și blândețe, inima ți se umple de bucurie.

Cu siguranță acesta a fost și cazul mamei Kristina, dar și a tatălui. Copiii nu au nevoie de cele mai scumpe jucării, ci de timpul acordat de părinți, au nevoia să simtă că sunt iubiți și apreciați încă de la cele mai fragede vârste.

Imaginile au strâns zeci de mii de aprecieri, iar fetița Lyla este unul dintre cei mai expresivi bebeluși care chiar ne-au făcut ziua mai frumoasă.